Super League 2: Πρώτος και στο +8 ο Ιωνικός από τον Λεβαδειακό (hls)

Ο Ιωνικός βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού επικράτησε με 2-1 κόντρα στον Λεβαδειακό και αύξησε την διαφορά του από την δεύτερη θέση στο +8. Νίκες και για Ξάνθη - Διαγόρα Ρόδου.

Διαγόρας – Τρίκαλα: 2-0

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0 επί των Τρικάλων, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής για την Super League 2. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Σμυρλής στο 29ο λεπτό κάνοντας το 1-0. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Ντοριβάλ με εκτέλεση φάουλ στο 63′. Η ομάδα της Ρόδου πάτησε εξάδα φτάνοντας τους 30 βαθμούς, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έμειναν στην 8η θέση με 23!

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης (87′ Χότζα), Ρουγκάλας, Κωστούλας, Κοντοχρήστος, Αθανασίου, Ντοριβάλ, Λινάρδος (87′ Νάτσης), Σμυρλής (82′ Αλάεθ), Γεωργίου (70’ Κάκκο), Κονέ (70’ Μανωλάκης).

Τρίκαλα (Μπάμπης Μπακαρός): Γιακουμής, Πιαστόπουλος, Διαμαντόπουλος, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Πέλκας, Αλμπάνης (85′ Χατζηκωνσταντίνου), Σιλβάνο, Τάχατος (75’ Ζησόπουλος), Πανίδης (61’ Κλεμέντε).

Λεβαδειακός – Ιωνικός: 1-2

Ο Ιωνικός βρίσκεται την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πήρε άλλο ένα παιχνίδι στην Super League 2 με ανατροπή! Η ομάδα του Τζιουζέπε Σανίνο πέρασε γρήγορα μπροστά στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Πολέτο. Στο 58 λεπτό ο Ματσούκας έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο 81′ ο Μάναλης διαμόρφωσε το 2-1 γα τον σύλλογο της Νίκαιας

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Τζιουζέπε Σανίνο):Μένκα, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου)(81′ Ενομο), Καραχάλιος, Μεχία, Κονέ(69′ Κωστή) , Νίλι, Πολέτο, Μαρίνος(61′ Νικας), Μπιανκόνι(82′ Μυτιδης)

Ιωνικός (Δημητρης Σπάνος): Γκίνης, Κύργιας, Κοτσώνης, Φαζός(56′ Ματσούκας), Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ, Μουμίν, Γκοτσούλιας(56′ Νιάσε), Ρόλε(90′ Πογοσιάν), Πλατέλλας(90′ Κουϊρουκίδης) , Κάστρο(76′ Μάναλης)

ΟΦ Ιεράπετρας – Ξάνθη: 1-2

Η Ξάνθη του Μπάμπη Τεννε χρειάστηκε μόλις 8 λεπτά για να γυρίσει το παιχνίδι κόντρα στην Ιεράπετρα. Οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ στο 45′ με τον Ντάλα Κόστα. Στο 80ο λεπτό ο Καπνίδης έφερε το ματς στα ίσα και στο 88′ ο Μικελτάντζε έδωσε το τρίποντο στην ομάδα της Θράκης.

Συνθέσεις:

ΟΦ Ιεράπετρα (Καβακάς): Μανουσάκης, Περδίκης, Χατζητερζόγλου, Αρναούτογλου (74’ λ.τρ. Χιντζίδης), Βογιατζής, Φουάσης (66’ Καψάλης), Τεγούσης, Τσιλιγγίρης, Ντάλα Κόστα (56’ Χατζηπιρπιρίδης), Μπαράτα (56’ Βουό), Πριόνας.

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Μικελτάντζε, Πέτροβιτς (46’ Καπνίδης), Σχρόιγεν (57’ Μυστακίδης), Έμπερτ, Τζούρμαν, Θυμιάνης (57’ Τεσίγια), Ντίνας (46’ Θ. Παπάζογλου), Βέρκερ, Βόλτερς (81′ Παντελιάδης), Σιατραβάνης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.