Match Center
video
Τι είπε ο Ντέμης για τη διαιτησία στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (video)
Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τις διαιτητικές αποφάσεις στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και τις επίμαχες φάσεις του αγώνα που έγινε στο "Γ. Καραϊσκάκης". Στο σχετικό βίντεο μπορείτε να δείτε τι ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports.
video
Ντέμης: “Δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ” (video)
Το σχόλιο του για το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης κατά τη διάρκεια της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports. Δείτε στο σχετικό βίντεο όσα ειπώθηκαν από τον Ντέμη Νικολαΐδη.
video
Tι είπε ο Ντέμης για το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (video)
O Nτέμης Νικολαΐδης ανέλυσε τις σκέψεις του για το σπουδαίο παιχνίδι που ακολουθεί στο πρόγραμμα της Superleague ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports.
video
Ντέμης για Ιωαννίδη: “Εύχομαι να μην σταματήσει η εξέλιξη του” (video)
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports, ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την παρουσία του Φώτη Ιωαννίδη και τη θεαματική αγωνιστική εξέλιξη του διεθνούς επιθετικού του Παναθηναϊκού.
video
Ντέμης: “Δεν… ισοπέδωσε ο Παναθηναϊκός τη Λαμία – Η κλάση των παικτών το έκανε εύκολο” (video)
Ο Ντέμης Νικολαΐδης ανάλυσε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία κατά διάρκεια της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports και επικεντρώθηκε στην ποιότητα των παικτών των Πράσινων η οποία έκανε τη διαφορά στο ματς.
video
Ντέμης: “Ο Άρης ήταν επικίνδυνος στο πρώτο μέρος – Κράτησε την ΑΕΚ ο Αθανασιάδης” (video)
Στην ανάλυση που έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports, ο Ντέμης Νικολαΐδης στάθηκε στην παρουσία του Άρη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και στις σημαντικές επεμβάσεις των Αθανασιάδη και Χουτεσιώτη.
video
Ντέμης: “Ο Άμπραμπατ είναι καλός σε όλη τη σεζόν” (video)
Το εγκώμιο του Νορντίν Άμραμπατ έπλεξε ο Ντέμης Νικολαΐδης στο σχόλιο που έκανε στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports για το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ. Δείτε τι ειπώθηκε στο σχετικό βίντεο.
video
Ντέμης: “Δεν θα κριθεί ο τίτλος στο ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟ” (video)
Στο σχόλιο που έκανε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Monday FC των καναλιών Novasports, ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέφερε ότι δεν θα κριθεί ο τίτλος της Superleague στο Αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.
video
Χουτεσιώτης: «Να κρατήσουμε την αντίδραση – Ευχαριστώ τον Αθανασιάδη» (video)
Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης μίλησε στα κανάλια Novasports για την ήττα του Άρη από την ΑΕΚ, στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι Θεσσαλονικείς και ευχαρίστησε δημόσια τον Γιώργο Αθανασιάδη για τα καλά του λόγια.
Αποκλειστικό
video
Αθανασιάδης: «Ούτε εγώ ξέρω αν πέρασε η μπάλα – Χάρηκα για τον Χουτεσιώτη» (video)
Ο Γιώργος Αθανασιάδης μίλησε στα κανάλια Novasports για τη σημασία της νίκης που πέτυχε η ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης», σχολίασε τη φάση του γκολ του Άρη και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λευτέρη Χουτεσιώτη.
video
Συγκινητικός Δεληζήσης: «Έδωσα και την ψυχή μου στον Άρη – Η τελευταία μου σεζόν στο ποδόσφαιρο» (video)
Ο Γιώργος Δεληζήσης ανακοίνωσε μέσω των καναλιών Novasports την απόφαση του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και δήλωσε ευγνώμων για τις στιγμές που έζησε στον Άρη.
video
Άρης-ΑΕΚ 1-2 (highlights)
Παρακολουθήστε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Άρης-ΑΕΚ 1-2 για την έκτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.