Προχωρούν οι εμπορικές συμφωνίες στην ΑΕΚ

Χορηγούς που θα ενισχύσουν οικονομικά την ΑΕΚ αναζητούν οι ιθύνοντες της ομάδας, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να φέρεται έτοιμος να κλείσει κάποιες συμφωνίες.

Χορηγούς που θα ενισχύσουν οικονομικά την ΑΕΚ αναζητούν οι ιθύνοντες της ομάδας, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να φέρεται έτοιμος να κλείσει κάποιες συμφωνίες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με εταιρίες, οι οποίες είναι αποφασισμένες να στηρίξουν την ΑΕΚ και να επενδύσουν σε αυτή, καθώς βλέπουν ότι υπάρχει προοπτική για το μέλλον.

Επίσης, οι επαφές για την κατασκευή του νέου γηπέδου συνεχίζονται. Οι αρχιτέκτονες συνεχίζουν τη σχεδίαση του γηπέδου, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί το χρηματοδοτικό πλάνο. Άπαντες στην ΑΕΚ θεωρούν δεδομένη την έναρξη των έργων εντός του 2013.

Τέλος, στα μετεγγραφικά η ΑΕΚ δεν ασχολείται με τις περιπτώσεις των Μπρούνο Τσιρίλο και του Σωτήρη Κυργιάκου. Η τεχνική ηγεσία της Ένωσης αναζητεί παίκτη για το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ εντείνονται οι προσπάθειες για την απόκτηση παικτών αλά Μάνταλος, που θα ενταχθούν στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» τη νέα σεζόν. Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.