Με Σακάτα, 3-0 τους νέους

Έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νταϊσούγκε Σακάτα ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, η πρώτη ομάδα του Αρη επιβλήθηκε των νέων (Κ-20) με 3-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νταϊσούγκε Σακάτα ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, η πρώτη ομάδα του Αρη επιβλήθηκε των νέων (Κ-20) με 3-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το άλλο τέρμα των παικτών του Σάκη Τσιώλη σημείωσε ο Κώστας Μενδρινός. Με την πρώτη ομάδα δεν αγωνίστηκαν οι Κόκε, Καστίγιο, Λαζαρίδης, Νέτο, Μπομπαντίγια, Τσέζαρεκ, Μίσελ, Σηφάκης, Γκιάρο και οι απόντες Πορτίγια, Βαγγέλι, Τσεσνάουσκις.  

Ο Θεσσαλός τεχνικός είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση κυρίως κάποιων ποδοσφαιριστών που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, όπως και να περάσει πράγματα τα οποία δεν πρόλαβε να μεταλαμπαδεύσει, λόγω των συνεχών υποχρεώσεων που είχε ο Αρης από τότε που τον ανέλαβε.
 
Παράλληλα ο κ. Τσιώλης διαπίστωσε την αγωνιστική αξία ορισμένων ποδοσφαιριστών της β΄ ομάδας η οποία στέφεται πρωταθλήτρια στο αντίστοιχο πρωτάθλημα και ήδη αρκετά από τα στελέχη της σκέφτεται σοβαρά να τα αξιοποιήσει ενόψει της προετοιμασίας του καλοκαιριού.

Παρά την αργία της 25ης Μαρτίου η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου και το βράδυ θα παραβρεθεί στην εκδήλωση για τα 97 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ
Η 25η Μαρτίου είναι απόλυτα συνυφασμένη (πέραν της εθνικής επετείου) και με τα γενέθλια του συλλόγου. Ο Αρης συμπληρώνει αισίως 97 χρόνια ζωής και η κιτρινόμαυρη οικογένεια ετοιμάζεται να το γιορτάσει δεόντως με μια λαμπρή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 9 το βράδυ σε κοσμικό κέντρο της περιοχής αεροδρομίου. Στην εν λόγω εκδήλωση θα τιμηθούν άνθρωποι που έχουν προσφέρει στον Αρη στο πέρασμα των ετών, ενώ θα παραβρεθεί πλήθος κόσμου, καθώς η αίθουσα θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

«Είμαστε σε συνθήκες απόλυτης εγρήγορσης. Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο του Αρη να παραβρεθεί στην εκδήλωση σε μια αίθουσα που έχει χωρητικότητα 900 ατόμων. Μελετούμε τι μπορούμε να κάνουμε, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι έρθουν και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 97α γενέθλιά μας!», τόνισε στο Novasports.gr ο πρόεδρος του ΑΣ Αρη κ. Νίκος Παπαδόπουλος.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.