Στο «Βικελίδης» η προπόνηση

Η επιθυμία του Σάκη Τσιώλη να γίνεται μια προπόνηση την εβδομάδα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παίρνει σάρκα και οστά, καθώς η τελευταία δυνατή εκγύμναση της Παρασκευής, πριν το ματς με τον Πανσερραϊκό, θα διεξαχθεί στο κεντρικό γήπεδο της ομάδας (αργά το απόγευμα).

Η επιθυμία του Σάκη Τσιώλη να γίνεται μια προπόνηση την εβδομάδα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παίρνει σάρκα και οστά, καθώς η τελευταία δυνατή εκγύμναση της Παρασκευής, πριν το ματς με τον Πανσερραϊκό, θα διεξαχθεί στο κεντρικό γήπεδο της ομάδας (αργά το απόγευμα). Ο τεχνικός του Άρη θα έχει τη δυνατότητα να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και ειδικά του Μιχάλη Σηφάκη ο οποίος υποφέρει από θλάση στους μεσοπλεύριους. Το βλέμμα του θα πέσει και στον Σάκη Πρίττα που πάσχει από ισχιαλγία, όμως εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα.

Εκτός αναμέτρησης θα είναι ο τιμωρημένος Κρίστι Βαγγέλι του οποίου το κενό στο δεξιό άκρο της άμυνας  θα καλυφθεί είτε από τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία, είτε από τον Θέμη Κουλουχέρη, καθώς το ενδεχόμενο οπισθοχώρησης του Ντάρσι Νέτο συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες. Είναι πάντως ένα ζήτημα που απασχολεί τον Τσιώλη και μέσα από την προπόνηση του «Βικελίδης» θα ψάξει να βρει τη λύση.

Ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό θα διεξαχθεί οριστικά κεκλεισμένων των θυρών κι έτσι το εντός έδρας ντεμπούτο του νέου προπονητή της ομάδας θα γίνει μπροστά σε άδειες κερκίδες. Παρ’ όλα αυτά οι φίλοι του Άρη θα βρεθούν πέριξ του γηπέδου, προκειμένου να εμψυχώσουν τους παίκτες τους οι οποίοι αυτές τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να προλάβουν τις θέσεις των play offs.

Το πρωί του Σαββάτου, μετά το απαραίτητο χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, ο Τσιώλης θα ανακοινώσει την αποστολή η οποία κατόπιν θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

*Ο Μιχάλης Βοσκάκης από το Ρέθυμνο θα είναι ο διαιτητής του αγώνα Άρης-Πανσερραϊκός στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Βοηθοί του ορίστηκαν οι κ.κ Γεωργαράκος από την Αθήνα και Φραγκιαδάκης από τα Δωδεκάνησα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Ζαχαριάδης από τη Θεσσαλονίκη, με παρατηρητή τον κ. Παπατριανταφύλλου από το Κιλκίς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.