Δικαίωση από FIFA για Χαβίτο

Ανακοίνωση απάντηση στον Φρανσίσκο Χαβίτο εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης, με την οποία τονίζει πως έχει δικαιωθεί στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Ανακοίνωση για το θέμα Χαβίτο ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ακόμη με τη Λα Κορούνια στο ισπανικό πρωτάθλημα, επιρρίπτοντας την ευθύνη στον Άρη, εξέδωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ Άρης η οποία έχει ως εξής:

“Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα, δηλώσεις και. τοποθετήσεις -που τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα οδήγησαν σε απόλυτη παραπληροφόρηση το φίλαθλο κοινό- αναφορικά με υποτιθέμενη ευθύνη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο θέμα της μεταγραφής του πρώην ποδοσφαιριστή μας Φρανθίσκο Χαβίτο στην Ντεπορτίβο Λακορούνια και την μη συμμετοχή του στο Ισπανικό πρωτάθλημα, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να σημειώσει τα παρακάτω:

Η FIFA κοινοποίησε στην ΕΠΟ, στην Ισπανική Ομοσπονδία, στην Ντεπορτίβο και την ΠΑΕ ΑΡΗΣ την απόφασή που έλαβαν τα αρμόδια όργανα της στις 11 Μαρτίου με αριθμό 11-00659/ΤΜS 24723. Στην 12σελιδη συνολικά απόφαση αναφέρονται τα 5 σημεία για τα οποία η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη και πως το πρόβλημα προέκυψε από λάθος χειρισμούς της ισπανικής ομάδας”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.