Λαδάκης: “Υποχρεωμένοι να σώσουμε την ομάδα”

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Αντώνης Λαδάκης ήταν τη Δευτέρα καλεσμένος της εκπομπής SuperLeague Experts.

Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Αντώνης Λαδάκης ήταν τη Δευτέρα καλεσμένος της εκπομπής της Nova, SuperLeague Experts.

Αναλυτικά όσα είπε από την Τρίπολη στους Δημήτρη Παπανικολάου και Δημήτρη Κανελλάκη ο Λαδάκης…

Για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Έχουμε φτάσει να παλεύουμε για τη σωτηρία μας γιατί σε πολλά παιχνίδια δημιουργούσαμε φάσεις αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Εκτός έδρας βρίσκουμε περισσότερους χώρους και τους εκμεταλλευόμαστε. Γι αυτό πηγαίνουμε καλύτερα μακριά από την Τρίπολη. Αν προσέχει ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να παίξει όσα παιχνίδια του ζητηθούν. Αυτό κάνω και εγώ στη δική μου ομάδα.

Για την αλλαγή προπονητή: «Σίγουρα η αλλαγή προπονητή άλλαξε τη ψυχολογία της ομάδας. Ο κ. Βλάχος είχε δημιουργήσει ένα στυλ παιχνιδιού αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν μας δικαίωσαν. Ο καινούριος προπονητής προσπαθεί και αυτός με το δικό του τρόπο να περάσει αυτά που θέλει στην ομάδα».

Για τη μάχη της παραμονής: «Έχουμε τέσσερα παιχνίδια και πρέπει να τα κυνηγήσουμε όλα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Όλα τα παιδιά θα τα δώσουμε όλα για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, αυτό είναι καλό για το πρωτάθλημα γιατί δεν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες. Εμείς φέραμε την ομάδα στη δύσκολη αυτή θέση, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τη βγάλουμε από αυτή. Πάντα θεωρητικά ένα πρόγραμμα είναι εύκολο ή δύσκολο. Μετράει περισσότεροι η θέληση σε έναν αγώνα. Νομίζω πως όλες οι ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους έχουν τις ίδιες πιθανότητες».

Για το δίδυμο Βιτόλο – Γκαρσία στον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα από τα καλύτερα δίδυμα στην Ελλάδα. Συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο και κατά τη γνώμη μου έχουν ταιριάξει απόλυτα».

Για τους Έλληνες του εξωτερικού: «Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε τους Έλληνες να πηγαίνουν καλά έξω. Δείχνει ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει ταλέντο. Πρέπει όμως και εδώ, οι δικές μας ομάδες να δίνουν ευκαιρίες στα νέα παιδιά».

Για τον κόσμο του Αστέρα: «Στο τελευταίο παιχνίδι ο κόσμος μας έδωσε μεγάλη ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη. Για την γενικότερη απουσία του κόσμου φταίμε και εμείς γιατί δεν τους έχουμε ευχαριστήσει στην έδρα μας. Στα περισσότερα παιχνίδια όσοι έχουν έρθει έχουν φύγει απογοητευμένοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.