Η Αλκμααρ για τη συμφωνία του Μάρτενς με τον ΠΑΟΚ

Εδώ και καιρό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον 29χρονο Βέλγο αρχηγό της Αλκμααρ, Μάαρτεν Μάρτενς για τη νέα σεζόν καθώς το συμβόλαιό του με την ολλανδική ομάδα ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο.

Εδώ και καιρό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον 29χρονο Βέλγο αρχηγό της Αλκμααρ, Μάαρτεν Μάρτενς για τη νέα σεζόν καθώς το συμβόλαιό του με την ολλανδική ομάδα ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο. Σαφώς κι επιθυμία των ανθρώπων του «Δικεφάλου» είναι να τον προσθέσουν άμεσα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και πάνω σ’ αυτή τη λογική βγήκε κι η χτεσινή επισημοποίηση της συμφωνίας.

Παράλληλα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει ενημερώσει την ομάδα του σχετικά και μετά τη χτεσινή εξέλιξη η ομάδα του Ντικ Αντβοκαατ προέβη σε δημόσια, ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Μάρτενς, κάτι που ενισχύσει τις προσδοκίες για άμεση μετακόμισή του από την Ολλανδία στην Ελλάδα. Το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος φαντάζει δύσκολο κι ενδεχομένως να χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να καταβάλει ένα ποσό. Το κείμενο που δημοσιοποίησε η Αλκμααρ με δηλώσεις και του ποδοσφαιριστή όπως το δημοσιοποίησε πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της έχει ως εξής:

«Ο ΠΑΟΚ έδειξε το μεγαλύτερο και πιο ειλικρινές ενδιαφέρον. Κατά τη διάρκεια των διακοπών ήθελα να δω αν όντως ήταν μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Πρόκειται για έναν φιλόδοξο σύλλογο με Ολλανδό προπονητή και στα πλάνα του ΠΑΟΚ είναι να κατακτήσει τίτλους. Είχα ένα καλό συναίσθημα με τον ΠΑΟΚ και είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου. Με την ΑΖ κατέκτησα τα πάντα, το πρωτάθλημα, το κύπελλο, το Σούπερ Καπ. Παράλληλα πέρασα και δύσκολες στιγμές. Εχω περάσει μεγάλο κομμάτι της ζωής μου στην ΑΖ Αλκμααρ και μπορεί να πει κάποιος ότι εδώ ωρίμασα. Εδώ πέρασα αρκετά χρόνια που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Ο Μάρτενς που αγωνίζεται οκτώ χρόνια στην ΑΖ Αλκμααρ, ενώ προηγουμένως ήταν παίκτης της Αντερλεχτ και της Βάαλβαϊκ, ισοφάρισε εφέτος το ρεκόρ συμμετοχών σε διεθνείς αγώνες για την ΑΖ, καθώς στο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα για τη φάση των ομίλων του Europa League συμπλήρωσε 45 συμμετοχές, όσες έχει και ο Κιου Γιάλιενς. Αν ο Μάρτενς αγωνιστεί εναντίον της Σλόβαν Λίμπερετς στη φάση των «32» του θεσμού, τότε θα μπορέσει να γίνει ο απόλυτος ρέκορντμαν συμμετοχών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη φανέλα της ολλανδικής ομάδας». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.