Στην τελική ευθεία για Τάουπ

Η ΑΕΚ φορτσάρει για την υλοποίηση της μεταγραφής του Τζακ Τάουπ, ο οποίος δήλωσε Μέσο της πατρίδας του ότι θέλει για πρώτη φορά στην καριέρα του να παίξει εκτός Ολλανδίας!

Η ΑΕΚ φορτσάρει για την υλοποίηση της μεταγραφής του Τζακ Τάουπ, ο οποίος δήλωσε Μέσο της πατρίδας του ότι θέλει για πρώτη φορά στην καριέρα του να παίξει εκτός Ολλανδίας!

Ο 29χρονος γκολτζής της Φόλενταμ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας στην Ολλανδία με την οποία έχει σκοράρει 145 γκολ σε 250 συμμετοχές από το 2005, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του λέγοντας πώς έχει προτάσεις από το εξωτερικό κι εξετάζει ποια είναι η καλύτερη για το μέλλον του.

Για τον Τάουπ από την Ολλανδία ενδιαφέρεται μόνο η Ρόντα, η οποία δεν έχει προχωρήσει σε πρόταση στον παίκτη. Ο Τζακ Τάουπ φαίνεται πώς έχει καλές οικονομικά προτάσεις από την Τουρκία, ενώ και αυτή της ΑΕΚ εξετάζεται αναλυτικά από την πλευρά του παίκτη.

Όσον αφορά τις κινήσεις της Ένωσης από εδώ και πέρα για τη μεταγραφή αυτή, περιλαμβάνουν ταξίδι του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα ώστε να μιλήσει από κοντά με τον ελληνικό σύλλογο και να συζητηθούν αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες πιθανής συνεργασίας. Όλα αυτά αναμένεται να γίνουν άμεσα, ίσως και εντός της εβδομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.