Έτοιμη για τρεις ηχηρές μετεγγραφές

Τρεις παίκτες, που θα κληθούν να κάνουν τη διαφορά τη νέα σεζόν θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της η ΑΕΚ, εν όψει της νέας σεζόν.

Τρεις παίκτες, που θα κληθούν να κάνουν τη διαφορά τη νέα σεζόν θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της η ΑΕΚ, εν όψει της νέας σεζόν. Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας με ποδοσφαιριστές, που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και σε πρώτο πλάνο έχει περάσει η υπόθεση του επιθετικού.

Όλα δείχνουν πως αυτός θα προέρχεται από την αγορά του εξωτερικού, με την Ένωση να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις. Ήδη, ο Τζακ Τάουπ βρίσκεται στη σχετική λίστα, όμως υπάρχουν και άλλα ονόματα που έχουν προταθεί στην Ένωση.

Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τέσσερις ξένους (είτε κοινοτικούς, είτε όχι) τη νέα σεζόν και ήδη τη μια θέση την έχει καταλάβει ο Κορδέρο. Παράλληλα, μετά την επιστροφή του Νίκου Γεωργέα, η Ένωση έχει μια θέση ελεύθερη για έναν παίκτη άνω των 33 ετών και μέχρι στιγμής υπάρχουν σκέψεις σχετικά με το ποιος από τους Σωτήρη Λυμπερόπουλο ή Μπρούνο Τσιρίλο θα την καταλάβουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!