Χωρίς προβλήματα συνεχίζει η SKODA

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA Ξάνθη ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό το ερχόμενο Σάββατο.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της  SKODA Ξάνθη ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό το ερχόμενο Σάββατο. Το μοναδικό πρόβλημα το οποίο αντιμετώπισε ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν οι καιρικές συνθήκες, οι οποίες δεν επέτρεψαν στην ομάδα να προπονηθεί την Τρίτη. Αντίθετα την Τετάρτη ο  καιρός έκανε το χατίρι στους ακρίτες που είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο το τσουχτερό κρύο.
 Η προπόνηση όσο πλησιάζουμε προς το ματς εντατικοποιείται με τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης να ακλουθούν  ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα, ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια σε αγωνιστικά τετράγωνα. Το κλίμα στις τάξεις της SKODA ΞΑΝΘΗ συνεχίζει να είναι εξαιρετικό και όλοι θέλουν το αήττητο σερί των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών να διευρυνθεί.
Στο μεταξύ στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασαν και κλήσεις παικτών για τις εθνικές ομάδες.
Στην Εθνική Ελπίδων των Σκοπίων κλήθηκε ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κος. Μπόμπαν Μπαμπούνσκι τον συμπεριέλαβε και πάλι στα πλάνα του για τα δύο φιλικά που θα γίνουν στα Σκόπια στις 25 και 29 Μαρτίου, με αντιπάλους την Σλοβενία και το Μαυροβούνιο αντίστοιχα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.