Καζάκης: «Νίκη με Πανσερραϊκό»

Μόνο τη νίκη θέλει απέναντι στον Πανσερραϊκό ο Βλάσης Καζάκης για να απομακρυνθεί η Ξάνθη από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Μόνο τη νίκη θέλει απέναντι στον Πανσερραϊκό ο Βλάσης Καζάκης για να απομακρυνθεί η Ξάνθη από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Έλληνας επιθετικός της ακριτικής ομάδας υπογράμμισε πως είναι ευχαριστημένος από την έως τώρα παρουσία του στην ομάδα, μετά την επιστροφή του τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Καζάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης. Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Το τρίποντο με την Κέρκυρα ήταν μία επιτυχία που κρίθηκε κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα. Και δεν ήταν ο μοναδικός αγώνας που έχει συμβεί αυτό φέτος… «Μέχρι τώρα ήταν τα τελευταία λεπτά που μας στέρησαν κάποια τρίποντα. Αυτή τη φορά η εξέλιξη της τελευταίας στιγμής ήταν με το μέρος. Πάντως η καλή φόρμα μας διατηρείται μιας και είμαστε αήττητοι στα τελευταία 4 παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε».

Το επόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό πως θα το χαρακτήριζες και γιατί; «Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα που έχει βγει εκτός στόχων όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αν δεν παίξουμε καλά θα κερδίσουμε. Πιστεύω ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά έχω την εντύπωση πως η έκβασή του θα εξαρτηθεί πρωτίστως από την δική μας διάθεση».

Η 8η φετινή νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα έλεγες πως εξασφάλισε και την παραμονή για την SKODA ΞΑΝΘΗ; «Μαθηματικά όχι. Απλά είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε βάλει αρκετές ομάδες «από κάτω» στην βαθμολογία και η τύχη είναι στα χέρια μας. Βάση και του προγράμματος μέχρι το τέλος μπορούμε να μεγαλώσουμε την βαθμολογική μας συγκομιδή».

Η ξανθιώτικη ομάδα τι μπορεί να διεκδικήσει στα επόμενα πέντε παιχνίδια; «Έχουμε τρία παιχνίδια εκτός έδρας εκ των οποίων τα δύο με ισάριθμες πολύ καλές ομάδες. Πιστεύω ότι μία συγκομιδή 9-10 βαθμών θα ήταν πολύ καλή».

Χρόνο με το χρόνο το πρωτάθλημα της Superleague γίνεται πιο δύσκολο και παρατηρούμε πως πολλές ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στην βαθμολογία. Ποιος νομίζεις είναι ο βασικός παράγοντας για να αποσπαστεί μία ομάδα και να διεκδικήσει με αξιώσεις κάτι καλύτερο; «Όπως δείχνει και το φετινό πρωτάθλημα οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και για μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα πιστεύω πως το «Νο 1 όπλο» είναι η σταθερότητα. Αυτή μπορεί να έρθει με την ύπαρξη προσωπικοτήτων σε μία ομάδα και με το «δέσιμό» της».

Είσαι 28 χρονών και μέχρι στιγμής έχεις φορέσει τη φανέλα τεσσάρων ομάδων. Είσαι ικανοποιημένος από την καριέρα σου; «Δεν έχω μετανιώσει για καμία απόφαση που έχω πάρει στην καριέρα μου απλά με την επιστροφή μου τώρα στην SKODA ΞΑΝΘΗ μου δίνεται η ευκαιρία να ξαναπαίξω σε υψηλό επίπεδο και να δείξω ότι μπορώ να ανταποκριθώ».

Τον Γενάρη επέστρεψες μετά από τρία χρόνια στην SKODA ΞΑΝΘΗ. Τι αλλαγές έχεις παρατηρήσει στην ομάδα μετά από αυτό το διάστημα; «Δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα. Η οργάνωση της ομάδας μου ήταν γνωστή από πριν κι έτσι παραμένει».

Ο Βλάσης Καζάκης του «τότε» με τον Βλάση Καζάκη του «σήμερα», τι διαφορές έχει; «Σίγουρα πιο έμπειρος, πιο «ψημένος» αλλά με την ίδια δίψα για διακρίσεις».

Μέσα σε λίγο διάστημα «έσβησες» από τις μνήμες των φιλάθλων την παρουσία του Νέιθαν Έλλινγκτον από την SKODA ΞΑΝΘΗ (σ.σ. 9 συμμετοχές / 569 λεπτά / 3 γκολ ο Άγγλος φορ, 6 συμμετοχές / 253 λεπτά / 2 γκολ ο Βλάσης Καζάκης). «Το άριστο κλίμα με βοήθησε πάρα πολύ να προσαρμοστώ γρήγορα στην ομάδα και με την βοήθεια του γυμναστή Παύλου Γκότση που ασχολήθηκε ιδιαίτερα μαζί μου, μπόρεσα να βοηθήσω σε γρήγορο χρονικό διάστημα ουσιαστικά την ομάδα».

Κλείνοντας θα ήθελα να σχολιάσεις τον πανηγυρισμό σου στο γκολ που πέτυχες με τον Ατρόμητο και να στείλεις ένα μήνυμα στους ξανθιώτες φιλάθλους… «Ήταν κάτι αυθόρμητο να πανηγυρίσω με τους φιλάθλους και εισέπραξα εκείνη τη στιγμή και την δική τους χαρά γι’ αυτό το σημαντικό γκολ. Σαν μήνυμα αυτό που θέλω να τους πω είναι να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας και στις χαρές και στις λύπες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.