Ούμπιντες και με τη βούλα

Παίκτης του Ατρόμητου για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι και ο Χαβιέ Ούμπιντες. Δυναμώνει εντυπωσιακά η μεσοεπιθετική γραμμή των Περιστεριωτών.

Παίκτης του Ατρόμητου για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι και ο Χαβιέ Ούμπιντες. Δυναμώνει εντυπωσιακά η μεσοεπιθετική γραμμή των Περιστεριωτών.

Από την προηγούμενη εβδομάδα σας είχαμε ενημερώσει πως ο Ατρόμητος με αστραπιαίες κινήσεις είχε έρθει σε συμφωνία με τον Ούμπιντες ενόσω εκείνος βρισκόταν για διακοπές στην Αργεντινή.

Το μόνο που έμενε ήταν να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα για να συμφωνηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του νέου του συμβολαίου και να μπουν οι υπογραφές.

Αυτό συνέβη την Τετάρτη, όταν ο βραχύσωμος μέσος έφτασε στην Αθήνα (12.20μ.μ.) και απευθείας μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαζαράκη. Ύστερα από συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλο, επήλθε συμφωνία η οποία αναφέρει πως ο Χαβιέ Ούμπιντες θα είναι παίκτης του Ατρόμητου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό η μεσαία και επιθετική γραμμή της ομάδας ισχυροποιείται θεαματικά καθώς στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες όπως οι Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπάλλας, Μπρίτο, Καραγκούνης, Γεωργίου, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος και Καραμάνος, ενώ ερωτηματικό παραμένει το τί θα γίνει με τον Σουμπίνιο ο οποίος πάντως δύσκολα θα συνεχίσει στο Περιστέρι.

Ούμπιντες: “Στα κορυφαία club ο Ατρόμητος”

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ούμπιντες δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας: «Έπειτα από ένα χρόνο στη Τουρκία γύρισα στην Ελλάδα με μεγάλη χαρά για να φορέσω τη φανέλα μιας ομάδας με αλματώδη εξέλιξη.

Ο Ατρόμητος συγκαταλέγεται στα κορυφαία club της Ελλάδας, πηγαίνει συνεχώς προς το καλύτερο και αυτό αποτέλεσε ένα σημαντικό κίνητρο για εμένα.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος παρακολουθούσα την πορεία του Ατρόμητου και γνωρίζω ότι είναι σωματείο που κάνει τον αθλητή να σκέφτεται μόνο τη δουλειά του μέσα στο γήπεδο.

Πιστεύω ακράδαντα ότι έκανα το καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου. Με την σειρά μου θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, για να την τιμήσω που με εμπιστεύτηκε και με προσέγγισε πρώτα ως άνθρωπο κι έπειτα ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Μπροστά μας έχουμε την ευρωπαϊκή πρόκληση και άμα κερδίσουμε την πρόκριση στους ομίλους θα είναι ότι το καλύτερο. Αυτό που έχω να πω στους φιλάθλους μας είναι ότι όσο καιρό θα είμαι στο Περιστέρι θα τα δώσω όλα για να πετύχουμε τα καλύτερα για τον Ατρόμητο και να τους δώσουμε όσες περισσότερες χαρές γίνεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.