Δερμιτζάκης: “Όλα θα κριθούν στο Βόλο”

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε για τον αγώνα χωρίζοντας τον σε δύο μέρη ...

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε για τον αγώνα απέναντι στην Καβάλα χωρίζοντας τον σε δύο μέρη, αφού τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Στο δεύτερο ημίχρονο ο τεχνικός Αρκάδων είπε πως η ομάδα του αποσυντόνιστικε ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως όλα θα κριθούν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παύλος Δερμίτζάκης:

“Θέλαμε να πάρουμε και θετικό ό,τι και αν ήταν αυτό. Για 30 λεπτά ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν κινδυνέψαμε και βρήκαμε χώρους. Μετά το 30 χαλάσαμε τις ζώνες και τις αποστάσεις και αυτό ήταν πιο έντονο στο δεύτερο μέρος”, εξήγησε αρχικά ο Δερμιτζάκης και συμπλήρωσε:

“Μετά το γκολ ανοιχτήκαμε και η Καβάλα βρήκε χώρους καθώς έχει ικανούς και γρήγορους παίκτες και μας δημιούργησε προβλήματα. Δεν ήταν η εικόνα που θέλουμε και πρέπει να έχει μια ομάδα η οποία θέλει να πάρει κάτι καλό από έναν αγώνα. Δε βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος. Η επικράτηση της Καβάλας είναι δίκαιη”.

Για την ατυχία που είχε να χάσει τον Ουντότζι είπε: “Τραυματίστηκε. Ήταν ένας παίκτης ο οποίος δημιουργούσε προβλήματα στους αντιπάλους, χωρίς η αναγκαστική αλλαγή του να αποτελεί δικαιολογία. Το θέλαμε πολύ το παιχνίδι. Τίποτα δεν έχει χαθεί. Κοιτάμε και τα δικά μας ματς και των άλλων. Ο αγώνας με τον Βόλο θα κρίνει το στόχο μας”.

Ενώ, “έβγαλε και το καπέλο” του στην Καβάλα και την εκπληκτική πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα: “Η Καβάλα δίκαια βρίσκεται εδώ. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές”.

Πιο γενικά για την Καβάλα και την “παράδοση” της: “Η Καβάλα παράγει προπονητές και ποδοσφαιριστές. Ευχαριστώ τον κόσμο της Καβάλας για την υποδοχή. Το ότι δεν δουλεύουμε στην Καβάλα είναι θέμα ομάδας. Όλοι όμως οι Καβαλιώτες προπονητές βρίσκουν δουλειά, χωρίς να σημαίνει ότι η ομάδα μας έχει ανάγκη γιατί είναι καλά και παίρνει αποτελέσματα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.