Στη Μπάγερν Μονάχου για δοκιμή ο Ντινιωτάκης

Έχει ταλέντο και το δείχνει. Ο λόγος για το 16χρονο ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Ντινιωτάκη, ο οποιος θα δοκιμαστεί στη Μπάγιερν Μονάχου.

Έχει ταλέντο και το δείχνει. Ο λόγος για το 16χρονο ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Ντινιωτάκη, ο οποιος κλήθηκε να μεταβεί στην Γερμανία, καθώς ήρθε επίσημη πρόσκληση από την Μπάγιερν Μονάχου. Στο πλαίσιο του ταξιδιού του, θα συμμετάσχει στις προπονήσεις των ομάδων U-17 και U-19 του γερμανικού συλλόγου με στόχο την υπογραφή ενός επαγγελματικού συμβολαίου.

Αξίζει να υπογραμμιστεί πως νεαρός επιθετικός, δοκιμάστηκε ήδη από την Χόφενχαϊμ (TSG Hoffenheim 1899), τον Ιανουάριο, όπου άφησε άριστες εντυπώσεις. Εκεί τον είδε ο σκάουτερ τη Μπάγιερν, και ζήτησε να δοκιμαστεί και για λογαριασμό της ομάδας του Μονάχου.
Ο Αστέρας απάντησε θετικά, στο αίτημα της Μπάγιερν, μετά το γραπτό αίτημα της. Ο Ντινιωτάκης, μετά τις καλές εμφανίσεις του με την Κ17 του Αστέρα Τρίπολης, προβιβάστηκε το τελευταίο διάστημα στην Β΄ ομάδα των Κ-20 της Τρίπολης.
O Γιάννης Ντινιωτάκης, είναι γεννημένος στις 14-06-1994 και έχει ύψος 1.75. Άρχισε από το χώρο του μηχανοκινήτου αθλητισμού κατακτώντας πανελλήνιες διακρίσεις στο Πρωτάθλημα καρτ. Στην συνέχεια τον κέρδισε ο χώρος του ποδοσφαίρου. Πριν τον Αστέρα, όπου βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια, αγωνίστηκε σε πολλές ακαδημίες, όπως στην Χαραυγή Πειραιά, Ατρόμητο Αθηνών, Αστέρα Κερατσινίου.
Αποτέλεσε μέλος σε όλα τα τμήματα των Μικτών Ενώσεων της ΕΠΣ Πειραιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.