Με σοβαρότητα έως το τέλος

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και θα επιχειρήσει να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του έως και την τελευταία αγωνιστική...

Λίγη ώρα μετά το ντέρμπι των «αιωνίων», ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Ήθελε να αποφορτίσουν απ’ την ένταση της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκού.

Θα τους περιμένει την Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Η διαφορά των δέκα βαθμών απ’ τους «πράσινους» στη βαθμολογία ελλοχεύει τον κίνδυνο χαλάρωσης στις επτά στροφές που απομένουν για να πέσει αυλαία της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λίγκας.

Ολα αυτά τα έχει κατά νου ο Ερνέστο Βαλβέρδε και θα επιχειρήσει να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του έως και την τελευταία αγωνιστική, ώστε να συνεχίσουν με νίκες.

σοβαρότητα από όλους έως το «φινάλε». Άλλωστε για ορισμένους ποδοσφαιριστές, στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος θα κριθεί το μέλλον τους στους Πειραιώτες.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι Ραούλ Μπράβο, Ζαϊρί και Παρντό, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι. Επειδή άπαντες θέλουν να παραμείνουν, είναι βέβαιο πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.