Έκτακτη Γενική Συνέλευση «λιονταριών»

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση προχωράει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός προκειμένου να συζητηθούν όλα τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση προχωράει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός προκειμένου να συζητηθούν όλα τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η ομάδα. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι 15 ημέρες που θέσει ως προθεσμία ο Πέτρος Θεοδωρίδης για την εύρεση υποψήφιου αγοραστή της ΠΑΕ πέρασαν και πλέον θα ξεκινήσουν οι προσπάθειες για να συνεχίσει η ομάδα να είναι υγιής και βιώσιμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ως γνωστό την 5η Φεβρουαρίου 2011 παραιτήθηκε από την προεδρεία της Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ο μεγαλομέτοχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Πέτρος Θεοδωρίδης. Με δημόσια πρόσκληση κάλεσε κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή, μέσα σε προθεσμία 15 ημερών, να εκδηλώσει έμπρακτο ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Εταιρίας. Ήδη παρήλθε το 15ημερο και δεν εκδηλώθηκε έμπρακτο ενδιαφέρον από κανένα υποτιθέμενο επενδυτή και ειδικότερα από αυτούς που έλεγαν και λένε ότι αγαπούν την ομάδα. Μετά από τα παραπάνω η Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ θα συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην οποία θα αντιμετωπιστούν όλα τα θέματα για να συνεχίσει να είναι υγιής και βιώσιμη όπως ήταν μέχρι σήμερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.