«Ιδανική επιλογή ο Ατρόμητος»

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη μετεγγραφή του στον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη μετεγγραφή του στον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας επιθετικός χαρακτήρισε την ομάδα του Περιστερίου, ως ιδανική επιλογή για τον ίδιο, ενώ υπογράμμισε πως θέλει να πετύχει κάτι παραπάνω από την εφετινή σεζόν με τους «κυανόλευκους». Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Γιώργο Παράσχο. Ο Παπαδόπουλος μίλησε στην εφημερίδα «Sportday». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τους λόγους για τους οποίους αποδέχτηκε την πρόταση του Ατρομήτου:

«Ο Ατρόμητος ήταν η ιδανική επιλογή για μένα και σαν ομάδα, αλλά και γιατί ήθελα να είμαι κοντά στην οικογένειά μου. Δεν είναι τυχαία η θέση που τερμάτισε στο φετινό πρωτάθλημα. Μπορεί στην κανονική διάρκεια η πορεία του να μην ήταν σταθερή, αλλά στα πλέι οφ απέδειξε πως άξια πήρε αυτό το “εισιτήριο”. Πλέον έχουμε μπροστά μας ένα γύρο, που αν τον περάσουμε θα βρεθούμε στους ομίλους του Europa League».

Για το ενδεχόμενο η ομάδα να αγωνιστεί του χρόνου στο Champions League:

«Ο Ατρόμητος έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, είναι ομάδα με υψηλούς στόχους και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο για να αποδεχθώ την πρότασή του γιατί ως παίκτης και ως άνθρωπος έχω κίνητρα και βάζω στόχους. Στα πλέι οφ όλοι είδαμε ότι έφθασε στο μάξιμουμ και εύχομαι την επόμενη χρονιά να κάνουμε το κάτι παραπάνω που η ομάδα δεν πέτυχε φέτος για ένα γκολ. Είναι δύσκολο αλλά στα πλέι οφ μπορούν να γίνουν όλα».

Για τις προτάσεις που είχε στα χέρια του πριν συμφωνήσει με τους «κυανόλευκους»:

«Υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, αλλά από τη στιγμή που ήρθε ο Ατρόμητος σε αυτό το χρονικό σημείο, ήταν δύσκολο να πω “όχι”, γιατί ήταν αυτό που ήθελα. Το εξωτερικό το έβλεπα, έχω παίξει εκεί, αλλά δεν έγινε κάτι».

Για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Παράσχο στον Λεβαδειακό:

«Με τον κ. Παράσχο ήμουν τρεις μήνες σχεδόν. Δεν μπορέσαμε να γνωριστούμε καλά. Πιστεύω ότι στον Ατρόμητο και θα γνωριστούμε, και θα μάθει ο ένας τον άλλον καλύτερα, και θα κάνουμε το καλύτερο για τον Ατρόμητο».

Για τον κόσμο των Περιστεριωτών:

«Είναι αλήθεια ότι η παρουσία του στα παιχνίδια των πλέι οφ και ειδικά στο ματς με τον Αστέρα ήταν εκπληκτική. Ετσι τους θέλουμε και την επόμενη σεζόν. Ενα γεμάτο γήπεδο θα μας δώσει ώθηση. Ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα για να ανεβάσουμε τον Ατρόμητο ένα ακόμη επίπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.