Πίστη στην ομάδα του

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ολοκληρώνει την προετοιμασία του Ολυμπιακού, δίχως να κρύψει τα σχέδιά του απ' τον αντίπαλο προπονητή.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ολοκληρώνει την προετοιμασία του Ολυμπιακού, δίχως να προσπαθεί να κρύψει τα σχέδιά του απ’ τον αντίπαλο προπονητή. Ούτε έχει την πρόθεση να τον αιφνιδιάσει το Σάββατο το απόγευμα, όταν και θ’ ανακοινώνει την ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» για το ντέρμπι των «αιωνίων».

Ο τρόπος προσέγγισης του τελικού του πρωταθλήματος απ’ τον Ισπανό τεχνικό είναι «ανοικτό βιβλίο». Κι αυτό γιατί πολύ απλά έχει μεγάλη πίστη στην ομάδα του. Είναι της άποψης πως όταν οι παίκτες του κάνουν το παιχνίδι τους, ο αντίπαλος παίρνει το ρόλο του κομπάρσου.

Κατά γενική ομολογία, οι πρωτοπόροι της Σούπερ Λίγκας έχουν τους ποδοσφαιριστές ώστε να επιβάλουν το ρυθμό τους το σαββατόβραδο στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε τον Παναθηναϊκό, στην παρούσα χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός δείχνει πως διαθέτει αποτελεσματικότερο σύνολο απ’ τον «αιώνιο» αντίπαλό του.

Βεβαίως, ενίοτε η θεωρεία απ’ την πράξη απέχει σημαντικά. Οπότε, λίγη υπομονή ακόμη θα πρέπει να κάνουμε, προκειμένου να δούμε αν όντως υπάρχει απόσταση, καθώς η κλεψύδρα αδειάζει για να γίνει η σέντρα στο φαληρικό γήπεδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.