Δεν προπονήθηκε ο Κόκε

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Σέρχιο Κόκε δεν συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα του Αρη.

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Σέρχιο Κόκε δεν συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα του Αρη. Ο Ισπανός δεν βρέθηκε καν στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, έχοντας εξασφαλίσει άδεια από τη διοίκηση της ΠΑΕ. Υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να προπονηθεί το πρωί της Παρασκευής, μόνος του, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται για το επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια μορφή τιμωρίας προς τον αρχηγό της ομάδας, μετά τη συμπεριφορά που επέδειξε ανήμερα του αγώνα με τη Σίτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Εάν όλα κυλήσουν ομαλά ο Κόκε θα επανενταχθεί στο πρόγραμμα των κιτρίνων την ερχόμενη Δευτέρα, ημέρα κατά την οποία θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον επαναληπτικό με τη Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία.

Εξάλλου ο Γιάννης Μιχαλήτσος είδε τον Λοθάνο Οριόλ να αποχωρεί από την προπόνηση με πόνους στο γόνατο. Θα εξεταστεί από τον γιατρό του Αρη αν και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό. Δεδομένες ενόψει Ατρομήτου είναι οι απουσίες των Φατί και Μίσελ  οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Ο Μιχαλήτσος προσανατολίζεται στη λύση του Βαγγέλι για την αριστερή πτέρυγα, ενώ τη θέση του Φατί στον άξονα θα πάρει ο Πορτίγια. Ολ΄ αυτά σημαίνουν πως το σχήμα του Αρη σε αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι θα παρουσιάζει διαφοροποιήσεις σε σχέση με την ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Οι φίλοι της ομάδας βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για την εκδρομή στο αττικό λεκανοπέδιο, καθώς υπολογίζεται πως περισσότεροι από 1000 κιτρινόμαυροι οπαδοί θα βρεθούν στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου Περιστερίου. Κινητικότητα υπάρχει και για την εκδρομή στην Αγγλία όπου θα βρεθούν περισσότεροι από 2 χιλιάδες φίλοι της ομάδας!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.