Χωρίς προβλήματα η Ξάνθη

Η νίκη επί του Ατρόμητου η οποία βέβαια συνοδεύτηκε και από πολύ καλή εμφάνιση ανέβασε την ψυχολογία στο στρατόπεδο της SKODA Ξάνθης.

Η νίκη επί του Ατρόμητου η οποία βέβαια συνοδεύτηκε και από πολύ καλή εμφάνιση ανέβασε την ψυχολογία στο στρατόπεδο της SKODA Ξάνθης. Σε μια προσπάθεια λοιπόν το κλίμα να γίνει ακόμα καλύτερο το βράδυ της Πέμπτης το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας θα δειπνήσει σε γνωστό εστιατόριο της πόλης της Ξάνθης. Με τον τρόπο αυτό οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να φέρουν τους παίκτες πιο κοντά και παράλληλα να τους αποφορτίσουν ενόψει του πολύ δύσκολου αγώνα με την Λάρισα.

Η νίκη όπως είναι φυσικό, είναι το μοναδικό ζητούμενο για να επιτευχθεί το «δύο στα δύο» στο γήπεδο των Πηγαδιών και βέβαια να πατήσει το γκάζι η SKODA και να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.
Απογευματινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Ξάνθης για την Πέμπτη. Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και στη συνέχεια στο πρόγραμμα μπήκε και η μπάλα. Κατοχή, αμυντική και επιθετική τακτική από τον Νίκο Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του που προετοιμάζουν όσο γίνεται καλύτερα την ακριτική ομάδα για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΛ.
Ο νεαρός τεχνικός – εκτός του Αλτιπαρμακόφσκι που συνεχίζει την αποθεραπεία του – είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.