Ευχαριστεί την Ξάνθη ο Λοντίγκιν

Η μετακίνηση του Γιούρι Λοντίγκιν στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τα επόμενα τρία χρόνια ολοκληρώθηκε και ο 23χρονος τερματοφύλακας ευχαρίστησε την Ξάνθη με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Η μετακίνηση του Γιούρι Λοντίγκιν στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τα επόμενα τρία χρόνια ολοκληρώθηκε και ο 23χρονος τερματοφύλακας ευχαρίστησε την Ξάνθη με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ο Λοντίγκιν τονίζει ότι το πέρασμά του από την ακριτική ομάδα τον βοήθησε τα μέγιστα ώστε να κάνει μια τέτοια μεταγραφή.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την SKODA ΞΑΝΘΗ κι όχι μόνο την Διοίκηση και τους υπεύθυνους της επαγγελματικής ομάδας, αλλά όλο αυτό το οικοδόμημα που λέγεται Τμήματα Ανάπτυξης και Υποδομής, για τη βοήθεια που μου προσέφεραν όλα αυτά τα χρόνια να εξελιχθώ και να παίξω ποδόσφαιρο, όπως ήταν το όνειρό μου, στην επαγγελματική ομάδα.

Είναι τυχερό κάθε νέο παιδί που προπονείται σε αυτές τις εγκαταστάσεις και με αυτές τις υποδομές. Αν έχει όρεξη για δουλειά, υπάρχουν όλες οι συνθήκες για να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Η καθιέρωσή μου στην SKODA ΞΑΝΘΗ, μου πρόσφερε την ευκαιρία να μεταγραφώ σε μια μεγάλη ομάδα, την Ζενίτ. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ σ’ αυτήν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Διοίκηση της ομάδας μου, σε όλους όσους με βοήθησαν, στην οικογένεια της SKODA ΞΑΝΘΗ, να έχω αυτήν την εξέλιξη», ανέφερε ο Λοντίγκιν.

Σκέφτεται την Εθνική Ρωσίας

Νωρίτερα ο Λοντίγκιν είχε δώσει συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ζενίτ, μεταφέροντας τις πρώτες του εντυπώσεις από το νέο του περιβάλλον.

Μάλιστα ο νέος τερματοφύλακας της ρωσικής ομάδας, τόνισε ότι η μεταγραφή στη Ζενίτ θα τον βοηθήσει να παίξει στην Εθνική Ρωσίας!

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Γιούρι, πότε έμαθες για το ενδιαφέρον της Ζενίτ;

«Το έμαθα πρώτη φορά μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό».

Πως αντέδρασαν οι γονείς σου για την επιστροφή σου στη Ρωσία;

«Είναι πάρα πολύ χαρούμενοι».

Πως σου φαίνεται η Αγία Πετρούπολη;

«Η πόλη είναι υπέροχη. Είναι σπουδαία για μια ήρεμη οικογενειακή ζωή. Μπορείς να μείνεις συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο».

Θα έρθει μαζί σου και η φίλη σου;

«Θα μετακομίσει μαζί μου μόλις γεννήσει».

Εχεις κληθεί στις μικρές εθνικές της Ελλάδας, αλλά έχεις ακόμη την ευκαιρία να παίξεις στην εθνική της Ρωσίας. Θα σε βοηθήσει σε αυτό η μεταγραφή σου;

«Ναι. Βέβαια»

Η προετοιμασία της Ζενίτ ξεκινά τέλος Ιουνίου. Σχεδιάζεις να πας διακοπές;

«Ειλικρινά ναι, γιατί λόγω των υποχρεώσεων με την ομάδα και κάποια άλλα πράγματα δεν είχα χρόνο να πάω κάπου. Για κάποιες μέρες θα μείνω στην Ελλάδα για διακοπές με τον ήλιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.