Κουλουράκια παντού… (video)

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Αστέρα Τρίπολης στο "Καυτανζόγλειο".

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Αστέρα Τρίπολης στο “Καυτανζόγλειο”. Οι δύο ομάδες είχαν ρίξει το μεγαλύτερο βάρος πώς να μην δεχτούν γκολ και έτσι μοιραία έμεινε το μηδέν.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, από τον τρόπο που παρέταξε την ομάδα του έδειξε πως στόχος του ήταν το θετικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα ο τεχνικός της ομάδας της Αρκαδίας χρησιμοποίησε τέσσερις στην άμυνα (Φυτανίδη, Μπαρτολίνι, Ορόθκο και Ουριμπάρι), δύο αμυντικά χαφ (Μπαστία, Λαδάκη), τους Καρέρα, Αρσενίεβιτς στα άκρα και τον Ροτζέριο Μάρτινς πίσω από τον μοναδικό επιθετικό (Παπάζογλου).

Ο Γιώργος Παράσχος τοποθέτησε στην άμυνα τους Αραμπατζή, Χοσέμι, Κατσιαμπή και Πάμπλο Λίμα, αμυντικά χαφ ήταν οι Ζερκά, Παπαστεριανός, μπροστά τους ο Μάρα , ενώ στα πλάγια οι Σολτάνι, Πίτου Γκαρσία. Ο Γιάκομπ επιλέχτηκε για την κορυφή στην επίθεση.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν πιο δραστήριος επιθετικά στα πρώτα λεπτά, καθώς ο Ηρακλής αντιμετώπιζε προβλήματα στην αμυντική του λειτουργία. Μέχρι το πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν τρεις προσπάθειες για γκολ, με τον Ελευθερόπουλο να αντιδρά θετικά όλες τις φορές.

Ο “Γηραιός”  διόρθωσε  τα προβλήματα στα μετόπισθεν και με αιχμή του δόρατος τον Γιάκομπ θέλησε να απειλήσει την εστία του Ντεγκρά, χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στον γκολκίπερ της ομάδας της Αρκαδίας. Η ένταση και τα νεύρα ήταν το κυρίαρχο συστατικό στο παιχνίδι, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να βγάζει από το τσεπάκι του τέσσερις φορές την κίτρινη κάρτα μέσα σε δέκα λεπτά, ενώ για αρκετή ώρα οι δύο ομάδες δεν είχαν καταφέρει να προσεγγίσουν την αντίπαλη εστία, κάτι που έκαναν στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σχεδόν ίδιο με το πρώτο. Στο ξεκίνημα υπήρξαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, αλλά στη συνέχεια τα πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή αποτελούσαν εμπόδιο στη δημιουργία αξιόλογων φάσεων.

Ο Παράσχος έριξε στη μάχη τον Επαλέ και ο Δερμιτζάκης τον Ουντότζι, θέλοντας με αυτό τον τρόπο οι δύο προπονητές να ενισχύσουν τα άκρα τους και να δώσουν ταχύτητα στην επίθεση. Ο τεχνικός του Ηρακλή έβαλε τον Καϊτά μπροστά από τα δύο στόπερ και προώθησε τον Πίτου Γκαρσία, με στόχο να πιέσουν οι “κυανόλευκοι” πιο ψηλά.  Ο Ηρακλής ναι μεν δεν απειλήθηκε, αλλά ούτε απείλησε επιθετικά και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε την τρίτη σερί ισοπαλία του, ωστόσο δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ο Ηρακλής διατήρησε τη διαφορά των πέντε πόντων από το σημερινό του αντίπαλο.

Η εξέλιξη του αγώνα

1′ Έναρξη του αγώνα
1′ Σουτ Καρέρα έξω από την περιοχή, ο Ελευθερόπουλος έπεσε και μπλόκαρε
2′ Κίτρινη στον Ουριμπάρι
5′ Φάουλ Μάρτινς από τα αριστερά έξω από την περιοχή, ο Ελευθερόπουλος μπλόκαρε εύκολα
6′ Ο Παπάζογλου έκλεψε την μπάλα από τον Κατσιαμπή και μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Ελευθερόπουλος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια
9′ Κόρνερ Μάρα από αριστερά, κεφαλιά του Παπαστεριανού στο πρώτο δοκάρι, ο Ντεγκρά μπλόκαρε
10′ Κίτρινη στον Μπαστία για φάουλ στον Μάρα  
15′ Κίτρινη στον Καρέρα για φάουλ στον Σολτάνι
18′ Κίτρινη στον Χοσέμι για φάουλ στον Παπάζογλου
21′ Κίτρινη στον Πίτου Γκαρσία για θέατρο
26′ Γιάκομπ και Σολτάνι έπαιξαν το “ένα-δύ, ο Σολτάνι επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Ντεγκρά
28′ Κίτρινη στον Κατσιαμπή για φάουλ στον Αρσενίεβιτς
35′ Κίτρινη στον Σολτάνι για χέρι
40′ Αντεπίθεση του Αστέρα Τρίπολης, σουτ του Αρσενίεβιτς από τα αριστερά της περιοχής, ο Ελευθερόπουλος μπλόκαρε
45′ Οι Μάρα και Γιάκομπ άλλαξαν ωραία την μπάλα,ο δεύτερος επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγα μέτρα δίπλα από το αριστερό δοκάρι
45′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου

46′ Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου
49′ Σέντρα του Πίτου Γκαρσία από τα δεξιά, ο Ορόθκο με προβολή πήρε την μπουκιά από το στόμα του Σολτάνι, ο οποίος ετοιμαζόταν με σουτ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα
50′ Σέντρα από τα αριστερά του Μάρτινς, ο Παπάζογλου στο δεύτερο δοκάρι επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Λίμα και πέρασε κόρνερ
56′ Ο Επαλέ στη θέση του Μάρα
67′ Ο Ουντότζι στη θέση του Καρέρα
74′ Ο Καϊτά στη θέση του Σολτάνι
78′ Κίτρινη στον Παπάζογλου για διαμαρτυρία
80′ Σουτ Καϊτά έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε μακριά από το δεξί δοκάρι του Ντεγκρά
83′ Ο Ρουμπίλ στη θέση του Αρσενίεβιτς
85′ Κίτρινη στον Φυτανίδη
86′ Ο Ρόμπλες στη θέση του Παπαστεριανού
90′  Ο Αλβες στη θέση του Μάρτινς
90′ Σουτ Ζερκά, ο Ντεγκρά μπλόκαρε
90′ Τέλος αγώνα

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο
Διαιτητής: Μ. Τσινιάρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Χ. Μπαλτάς (Αχαϊας), Ι. Τουμπακάρης (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Μ. Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Ηρακλής (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Χοσέμι, Κατσαμπής, Λίμα, Αραμπατζής, Πίτου, Παπαστεριανός (86′ Ρόμπλες), Μάρα (56′ Επαλέ), Σολτάνι (74′ Καϊτά), Ζερκά, Ιάκομπ.
Αστέρας Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ορόθκο, Μπαρτολίνι, Ουριμπάρι, Μπαστία, Λαδάκης, Ροζέριο (90′ Αλβες), Καρέρα (67′ Ουντότζι), Αρσενίεβιτς (83′ Ρουμπίλ), Παπάζογλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.