Αμφίβολος ο Νίνης

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμέτοχη του Σωτήρη Νίνη στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Νίκας: "Ο Σισέ αποφασίζει" Βραβέυτηκαν Νίνης, Τζόρβας (v)

Πρόβλημα προέκυψε με τη συμμετοχή του Σωτήρη Νίνη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς ο νεαρός διεθνής άσος των πρασίνων επέστρεψε τραυματίας από τον αγώνα της Εθνικής. Ο Νίνης δεν προπονήθηκε την Πέμπτη και υποβλήθηκε σε θεραπεία, λόγω σύσπασης στον αριστερό προσαγωγό, γεγονός που τον καθίστα εξαιρετικά αμφίβολο για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής.
Ατομικά προπονήθηκαν οι Σισέ, Μπουμσόνγκ και Γκαρσία, ενώ οι Καραγκούνης, Κατσουράνης, Καντέ και Βύντρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, με τον τελευταίο να συμμετέχει όμως κανονικά στο δίτερμα. Οι Μαρίνος και Ιωαννίδης δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης, ενώ από την προπόνηση απείχε και ο Γκοβού λόγω της υποβολής του σε οδοντιατρική επέμβαση. Τέλος, ο Καρνέζης υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ο Πλεσί απουσίαζε με άδεια για προσωπικούς λόγους.
Κατά τα άλλα το πρόγραμμα προπόνησης του Φερέιρα στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής, ασκήσεις με πάσες και δίτερμα.

Πρόταση για Γκάμπριελ από Γκρέμιο
Συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ο προεδρεύον αντιπρόεδρος  Δημήτρης Γόντικας με ανθρώπους της Γκρέμιο, οι οποίοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γκάμπριελ. Ωστόσο η διοίκηση του Παναθηναϊκού έκρινε την προσφορά των Βραζιλιάνων ασύμφορη οικονομικά και όπως όλα δείχνουν η μετακίνηση του Γκάμπριελ στην Γκρέμιο δεν θα πραγματοποιηθεί. Εκτός και αν οι Βραζιλιανοί επιστρέψουν και κάνουν τη ρελάνς.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.