Sold out με Σίτι!

Εισιτήρια τέλος για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι!

Εισιτήρια τέλος για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι! Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε, καθώς η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε και επίσημα το δεύτερο sold out της φετινής σεζόν, μετά από εκείνο που σημειώθηκε στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον επερχόμενο ευρωπαϊκό αγώνα με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι. Ευχαριστεί τον κόσμο του Αρη για την άμεση ανταπόκριση και την υλοποίηση ενός ακόμη sold out και αναμένει τη δυναμική συμπαράστασή του, τόσο στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, όσο και σ΄ αυτό που προηγείται το Σάββατο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης εταιρίας η οποία προετοιμάζεται σε πυρετώδης ρυθμούς για τα δύο σημαντικά παιχνίδια που έρχονται για τον Άρη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Ωστόσο, η Λέσχη Φίλων Άρη έχει ακόμη στη διάθεσή της 100 μαγικά χαρτάκια τα οποία θα τα διαθέτει μέχρι εξαντλήσεώς τους: « H Λ.Φ. Αρη εξασφάλισε 100 εισιτήρια για τον εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα του ΑΡΗ με τη Μάντσεστερ Σίτι (Κλ. Βικελίδης, Τρίτη 15/2 ώρα 19:00), τα οποία θα διατίθενται από τα γραφεία της Λ. Φ Άρη, καθημερινά 10:00-21:00, μέχρι την ημέρα του αγώνα ή μέχρι εξαντλήσεως τους ως εξής: Πενήντα εισιτήρια για τις πενήντα πρώτες νέες εγγραφές (ένα εισιτήριο για κάθε νέα εγγραφή) και πενήντα εισιτήρια για όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ (ένα εισιτήριο για κάθε μέλος)», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση του φορέα.

Ετοιμάζει Βελλίδη

Ο τραυματισμός του Μιχάλη Σηφάκη στο φιλικό της εθνικής ομάδας με τον Καναδά και η σχεδόν σίγουρη απουσία του από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ανάγκασε τον Γιάννη Μιχαλήτσο να δώσει εντολή στους συνεργάτες του να ετοιμάσουν σε εντατικό ρυθμό τον Μάρκο Βελλίδη ο οποίος και θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια του Αρη. Ο Βελλίδης έχει κάτσει φέτος στα γκολπόστ στο ματς με την Καβάλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ωστόσο επειδή είναι διαφορετικό το ειδικό βάρος των δύο αγώνων ο Μιχαλήτσος ζητά ειδική προετοιμασία του 23χρονου τερματοφύλακα.

Αλλά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Αρη ο οποίος μετά το τελευταίο χαλάρωμα της Παρασκευής θα ανακοινώσει την αποστολή η οποία θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο, την ώρα που ο κόουτς θα σκέφτεται την ενδεκάδα που θα παρατάξει το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στο συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.