Νίκας: «Ο Σισέ αποφασίζει»

Από τον Τζιμπρίλ Σισέ θα εξαρτηθεί το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Γιώργο Νίκα. Δεν έχει τεθεί θέμα για το μέλλον του Ζεσουάλδο Φερέιρα, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Από τον Τζιμπρίλ Σισέ θα εξαρτηθεί το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Γιώργο Νίκα. Ο μέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ υπογράμμισε πως ο Γάλλος επιθετικός θα αποφασίσει το αν θέλει να μείνει στην Παιανία ή θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, ενώ συμπλήρωσε πως για τις μετεγγραφικές κινήσεις της ομάδας ή τις αποχωρήσεις θα αποφασίσουν ο προπονητής της ομάδας ή ο τεχνικός διεθυντής. Επίσης, ο αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε και στην συνάντηση με την αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών.

Αρχικά, ο Νίκας δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM»: «Να τα βάλουμε σε μια σειρά. Η συνάντηση με εκπροσώπους φορέα, έγινε για την παρουσία των οπαδών στα εκτός έδρας ματς. Έχουν κάνει την αυτοκριτική τους και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Τέθηκε και το θέμα Σισέ. Εφόσον ο παίκτης θέλει να μείνει, θα μείνει. Αυτή είναι η πρόθεση της διοίκησης. Εχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο και δεν υφίσταται καν η κουβέντα. Αν έρθει κάποιος και πληρώσει τη ρήτρα και θέλει να φύγει, δεν μπορεί να τον κρατήσει».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Στόχος της διοίκησης είναι να δουλέψει για το μέλλον. Το να βασιζόμαστε σε θέματα μη δεδομένα είναι λάθος. Τρέφω απεριόριστη εκτίμηση σε όποιον αθλητή φοράει τη φανέλα του συλλόγου. Κακώς εστιάζουμε στον σούπερ σταρ, που έχει και την ιδιότητα του ηγέτη. Οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής τα πηγαίνουν πολύ καλά στα νούμερα. Έχει γίνει ένα πρώτο… κουμάντο. Δεν χρειάζεται να φέρουμε τα πάνω-κάτω».

Όσον αφορά στο μέλλον του Παναθηναϊκού τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός θέλει να μεγαλώνει σε Ελλάδα κι Ευρώπη και κινούμαστε σ’ αυτήν την κατεύθυνση. Αν ο προπονητής ή ο τεχνικός διευθυντής κρίνουν ότι μπορούν να φύγουν παίκτες χωρίς να αποδυναμωθεί η ομάδα τότε καλώς να φύγει. Δεν θα μπορέσει να κυνηγήσει στόχους η ομάδα αν αποδυναμωθεί. Θα εξεταστούν κατά περίπτωση με γνόμωνα το καλό της ομάδας. Ο Σισέ είναι από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας».

Σχετικά με το μέλλον του Ζεσουάλδο Φερέιρα δήλωσε: «Δεν έχει τεθεί ως θέμα. Εχουμε πολύ καλές παραστάσεις από τις επαφές με τον προπονητή, υπάρχει καλό κλίμα»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.