Χωρίς Σηφάκη με Ολυμπιακό

Εκτός «μάχης» για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τέθηκε ο Μιχάλης Σηφάκης.

Εκτός «μάχης» για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τέθηκε ο Μιχάλης Σηφάκης. Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας του Άρη υποβλήθηκε την Πέμπτη σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίοι έδειξαν πως έχει υποστεί διάταση στη δεξιά γάμπα. Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης θα χάσει το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Ολυμπιακό και θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να πάρει ο Βελλίδης.

Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς με τον Ολυμπιακό, με πρωινή προπόνηση την Τετάρτη. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αραβίδης και Αγτζίδης. Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι διεθνείς Ντανίλο και Κατίδης, ενώ την Παρασκευή θα ενσωματωθεί και ο Χρήστος Βανγκέλι. Σε κανονικούς ρυθμούς προπονείται και ο Μπουγαίδης που αποθεραπεύτηκε.

Ο Μιχαλήτσος φέρεται να έχει καταλήξει στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, με τους Μίσελ, Λαζαρίδη, Ρονάλντο και Βανγκέλι να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Οι Πρίττας και Φατί θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι στο 4-2-3-1, ενώ οι τρεις μεσοεπιθετικοί θα είναι οι Καστίγιο, Νέτο και Κόκε.

Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Μπομπαντίγια. Η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό μπαίνει την Πέμπτη στην τελική ευθεία, καθώς επιστρέφουν οι διεθνείς παίκτες και ο Μιχαλήτσος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο ματς με τον Ολυμπιακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.