«Πιστευτούμε στην ανατροπή»

Πεπεισμένος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανατρέψει το -7 εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης.

Πεπεισμένος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανατρέψει το -7 εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης. Ο διεθνής Έλληνας μέσος τόνισε πως η δουλειά στην Παιανία αρχίζει να φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο, ενώ συμπλήρωσε πως το «τριφύλλι» έχει παίκτες με προσωπικότητα. Επίσης, μίλησε για την εθνική Ελλάδος και για την έως τώρα πορεία τους. Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το -7 στο πρωτάθλημα κι αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να ανατρέψει το σκηνικό: «Η δουλειά μας βγαίνει στο γήπεδο. Νιώθεις πολύ δυνατός αν βλέπεις να βγαίνει η δουλειά σου στο γήπεδο. Συνεχίζουμε κι όπου φτάσουμε. Αισθανόμαστε δυνατοί κι έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Έχουμε ανέβει πολύ στο 2011. Είναι πρόκληση, κι ο ΠΑΟ έχει προσωπικότητες και παίκτες και θέλουμε να τα καταφέρουμε. Το λέμε εμείς στην προπόνηση ότι πάμε για την ανατροπή. Θα δούμε.».

Για τον χρόνο συμμετοχής των παικτών στην Εθνική: «Είναι θέμα προπονητή. Μας είχε πει πιο πριν ότι θα παίξουμε 45 λεπτά. Νομίζω ότι στον χρόνο που θα πει ότι θα μας χρησιμοποιήσει θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, άσχετα αν δεν έχουμε καλή απόδοση».

Για το γήπεδο της ΑΕΛ: «Ο αγωνιστικός χώρος είναι πολύ κακός. Το γύρω-γύρω είναι εκπληκτικό. Σιγά σιγά να το φτιάξουν το χορτάρι γιατί είναι στολίδι. Σίγουρα προσφέρεται για έδρα της Εθνικής, αλλά είναι μικρό θέλουμε κόσμο. Το Καραϊσκάκη είναι επίσης καλή έδρα. Μόλις γίνει ο αγωνιστικός χώρος όπως πρέπει θα είναι εκπληκτικό».

Για τον τραυματισμό του: «Ήταν μια γονατιά εκεί που δεν πρέπει, σοκαρίστηκα επειδή πόνεσα πολύ».

Για τους νέους στην Εθνική: «Υπάρχει πολύ μεγάλο ταλέντο. Το δείχνουν τα παιδιά που έρχονται. Γενικά έχει πολύ καλό κλίμα η Εθνική. Είναι κι αυτό που μας πέρασε ο Οτο να είμαστε οικογένεια να τα δίνουμε όλα και να μην χάνουμε ένα παιχνίδι πριν το παίξουμε. Και τα νέα παιδιά που έρχονται παίζουν άνετα κι έχουν αέρα»

Για το αν υπήρχε υπερβολή στην κριτική για Σάντος: «Ερχόμενος νέος προπονητής έπειτα από 10 χρόνια είναι δύσκολο. Μέχρι να δει και τι γίνεται. Είναι οι κανόνες που βάζει κι ο νέος προπονητής. Δεν ήταν άσχετος όμως, τον ήξερε όλη η Ελλάδα. Ήταν υπερβολικά όσα ειπώθηκαν. Τώρα όμως όλα πάνε καλά. Έχει σχέσεις καλές με όλα τα παιδιά. Και οι ομιλίες που κάνει μένουν στην ομάδα. Αν έχει κάποιος λίγο μυαλό καταλαβαίνει ότι θέλει το καλό του».

Για το αν θεωρεί αποτυχία το να χαθεί η πρόκριση στο Euro2012: «Θα είναι αποτυχία αν δεν καταφέρουμε. Το να πας στα μπαράζ δεν είναι τραγικό. Αλλά έτσι όπως έχουν έρθει τα αποτελέσματα, τους έχουμε τους Κροάτες στην έδρα μας και μπορούμε την α’ θέση».

Για τον στόχο της Εθνικής: «Στόχος οι μεγάλες διοργανώσεις και μπορούμε να τα καταφέρνουμε. Αυτό είναι μεγάλη αλλαγή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι μπορείς να χτίσεις πάνω εκεί. Γενικά στο ποδόσφαιρο, όχι στην Εθνική. Είναι πιο σημαντικό κι από την κατάκτηση του Euro το 2004».

Για τους Ελληνες ποδοσφαιριστές στους συλλόγους: «Έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα παίζουν περισσότεροι Έλληνες. Ας γίνει τώρα έστω, λόγω οικονομικών προβλημάτων, αφού δεν έγινε το 2004. Έπρεπε να είμαστε σαν τους Ολλανδούς και να πουλάμε. Να μην πουλάς όπως οι Αγιαξ, Αϊντχόφεν κτλ. Αν πουλάει ο Αγιαξ 20 εκατ. ευρώ τον Σουάρες τον δικό μας αντίστοιχο να τον πουλάμε 5-10 εκατ. ευρώ. Αν είχα μια ομάδα αυτό θα έκανα. Θα έβγαζα Έλληνες παίκτες και θα τους πούλαγα. Αυτό που κάνει ο Αγιαξ είναι υγιές. Όταν παίρνεις μέτριο ξένο, κράτα τον Έλληνα. Το ζήσαμε κι εμείς. Πήγαμε στο εξωτερικό και αν δεν είχες καλό επίπεδο σου έλεγαν πήγαινε από εκεί που ‘ρθες. Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε με έναν Φετφατζίδη. Έπρεπε να είχαμε 10 και να μην λέμε μην κάψουμε τον Γιαννάκη, τον Σωτηράκη (σ.σ: Νίνη)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.