Κόκε: “Νίκη με Ολυμπιακό”

Τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει ο Αρης, όπως τόνισε ο Σέρχιο Κόκε και ο Νίκος Λαζαρίδης.

Σε εκδήλωση χορηγού εταιρίας της ΠΑΕ Αρης παραβρέθηκε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας οι οποίοι αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στη μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο αρχηγός, Σέρχιο Κόκε, ήταν σαφής όταν ρωτήθηκε για το πώς περιμένει το συγκεκριμένο ματς: «Θέλουμε τη νίκη με τον Ολυμπιακό! Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν έχει να κάνει τόσο με τη δυναμικότητα του αντιπάλου διότι οι τρεις βαθμοί είναι ο στόχος για την είσοδό μας στα play-offs».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Νίκου Λαζαρίδη: «Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό. Κάναμε κάποια στραβοπατήματα που δεν τα περιμέναμε. Προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ολοι μαζί, με τη βοήθεια του κόσμου, θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι», κατέληξε.

Χωρίς τους διεθνείς Σηφάκη, Βαγγέλι, Κατίδη και Περέϊρα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αρη για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Και οι τέσσερις θα επιστρέψουν την Πέμπτη οπότε και θα μπουν στη τελική ευθεία για το κρίσιμο αυτό ματς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αραβίδης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιάννη Μιχαλήτσου. Ο τελευταίος καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης με τους ερυθρολεύκους τους οποίους ο Αρης κερδίζει τα δύο τελευταία χρόνια. Η σημασία του αγώνα είναι πολύ μεγάλη και για το λόγο αυτό ο τεχνικός των κιτρίνων αποφάσισε ο Ρικάρντο Φατί να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών που του επιβλήθηκε από τη συμπλήρωση των 7 κίτρινων καρτών, στα παιχνίδια με Ατρόμητο και Ηρακλή (στο πλαίσιο της 23ης και της 25ης αγωνιστικής αντίστοιχα) , προκειμένου να τον έχει κανονικά στη διάθεσή του κόντρα στο συγκρότημα του Βαλβέρδε. Ο Φατί είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει πάρα πολύ στον Μιχαλήτσο ο οποίος δεν μπήκε καν στη διαδικασία να σκεφτεί το ενδεχόμενο απουσίας του απ΄ αυτό το παιχνίδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.