Προσπάθειες για Χοσέ Κάρλος

Την ύστατη προσπάθεια για να αποκτηθεί από την ΑΕΚ ο Χοσέ Κάρλος καταβάλει ο Μανόλο Χιμένεθ.

Την ύστατη προσπάθεια για να αποκτηθεί από την ΑΕΚ ο Χοσέ Κάρλος καταβάλει ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ ρώτησε την Σεβίλλη για το ενδεχόμενο παραχώρησης του 23χρονου ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού, όμως όλα δείχνουν πως δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο. Όπως τόνισε ο μάνατζερ του Ισπανού παίκτη, Εμίλιο Ντε Λα Ρίβα, δύσκολα θα αποχωρήσει ο πελάτης του από την ομάδα της Ανδαλουσίας και αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ήδη ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει οι Καταρχένα, Τενερίφη, Βαγιαδολίδ, Ουέλβα, Αλμερία. Ο Χιμένεθ πιστεύει πως ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να δώσει λύσεις στην Ένωση και για αυτό προσπαθεί να τον φέρει στην Ελλάδα.

Ο μάνατζερ του Χοσέ Κάρλος τόνισε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Sportday»: «Η Σεβίλλη έχει κοινοποιήσει στον Χοσέ Κάρλος ότι καλύτερο γι’ αυτόν να πάει κάπου δανεικός. Ο Χιμένεθ επικοινώνησε πάλι μαζί μου για να ρωτήσει αν παραχωρείται  ο παίκτης. Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι υπαρκτό, αλλά δεν είναι εύκολο να ολοκληρωθεί ο δανεισμός. Προς το παρόν ο Χοσέ Κάρλος δεν θέλει να φύγει από τη Σεβίλλη, αλλά αυτά αλλάζουν από μέρα σε μέρα και γι αυτό δεν το αποκλείω. Ωστόσο, υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Στην περίπτωση που αλλάξει γνώμη και θελήσει να φύγει είναι προφανές ότι θα ήθελε να παίξει στην Primera Division, το γεγονός όμως ότι στον πάγκο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Μανόλο Χιμένθ της δίνει κάποιες πιθανότητες, διότι τον θεωρεί εξαιρετικό προπονητή και θα ήθελε να συνεργαστεί πάλι μαζί του. Προς το παρόν όμως, θα ήθελε να μείνει στη Σεβίλλη».

Τέλος, εντός της ημέρας αναμένεται να τελειώσει το θέμα της απόκτησης τους Ναμπίλ Μπάχα. Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής επιθυμεί συμβόλαιο έξι μηνών με οψιόν ανανέωσης για ακόμα 2,5 χρόνια, ενώ η Ένωση προσφέρει εξάμηνο συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Παράλληλα, η Ένωση θα κάνει τις τελευταίες προσπάθειες για την απόκτηση από τώρα των Γεωργιάδη και Πουλίδο, καθώς ο Χιμένεθ πιστεύει στους δυο παίκτες και θεωρεί πως μπορούν να βοηθήσουν άμεσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.