Γεμάτο το “οπλοστάσιο”

Με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ετοιμάζει ο Γιώργος Δώνης τον Ατρόμητο για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ετοιμάζει ο Γιώργος Δώνης τον Ατρόμητο για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς στην προπόνηση της Πέμπτης “μπήκε” και ο Ηλίας Αναστασάκος που ένιωθε πόνους στη μέση. Την Κυριακή (30/1) η ομάδα του Περιστερίου δίνει ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι στην προσπάθειά της στη “μάχη” της Σούπερ Λιγκ και ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα της αρεσκείας του.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και είναι χαρακτηριστικό ότι είναι η τρίτη πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, με βάση τα αποτελέσματα της τελευταίας “6άδας” αγώνων. Στόχος των “κυανόλευκων” στο ματς με τους Αρκάδες είναι σε κάθε περίπτωση η κατάκτηση των τριών βαθμών, προκειμένου να διατηρηθούν κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Για να ελπίζει, βέβαια, σε κάτι καλό ο Ατρόμητος θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του στα ματς που απομένουν. Μέχρι στιγμής, οι Περιστεριώτες έχουν 3 νίκες στο “σπίτι” τους, όσες και μακριά απ’ αυτό, ενώ έχουν παραχωρήσει 5 ισοπαλίες, στις περισσότερες απ’ αυτές “αυτοκτόνησαν”. Ο Ατρόμητος, όμως, μετράει πλέον 4 συνεχόμενες νίκες στο Περιστέρι (2 για το πρωτάθλημα, 2 για το Κύπελλο) και σκοπεύει να επεκτείνει το σερί του. Κυρίως γιατί χρειάζεται τους βαθμούς, αλλά και σε δεύτερο πλάνο για λόγους ψυχολογίας, αφού την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί η ρεβάνς με τον Διαγόρα για το Κύπελλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.