Μόνο χρηματικό πρόστιμο

Με 15 χιλιάδες ευρώ τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για τα επεισόδια του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Και τώρα στόπερ και Γεωργιάδης

Με 15 χιλιάδες ευρώ τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για τα επεισόδια του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η Πειθαρχική Επιτροπή ανακοίνωσε την τιμωρία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ για τα όσα υποστηρίζει η έκθεση της αστυνομίας για επεισόδια έξω από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ, στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος, παρουσία των φιλάθλων της.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ Χάρης Γρηγορίου, τόνισε κατά την απολογία της Ένωσης: «Είχαμε μόνο ευρείας κλίμακα ήττα κι όχι επεισόδια. Ακόμη κι αν έγιναν όλα όσα αναφέρει η αστυνομία, συνέβησαν πολύ μακριά από το γήπεδο και εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη».

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Άκης Τάκης τόνισε: «Δεν υπήρξε επεισόδιο, η αστυνομία εκτόξευσε χημικά χωρίς λόγο. Υπήρξε μόνο λεκτική αποδοκιμασία προς τους αστυνομικούς για τη χρήση των χημικών, ενώ δεν υπήρξε καμία συμπλοκή, καμία φθορά και κανένας τραυματισμός».

* Την Παρασκευή φτάνει στη χώρα μας ο Ναμπίλ Μπάχα προκειμένου να υπογράψει με την ΑΕΚ καθώς όπως σας ενημερώσαμε από την Τετάρτη η Ενωση έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Μαροκινό επιθετικό.

* Ο Μανόλο Χιμένεθ θα “τσεκάρει” στην Παρασκεύη τον Δημήτρη Κουτρομάνο, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Αναγέννηση Καρδίτσας και δεν προπονήθηκε την Πέμπτη, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.