Και τώρα στόπερ και Γεωργιάδης

Στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και του Γιώργου Γεωργιάδη, έχει στρέψει την προσοχή της η ΑΕΚ.
Μπαμπάς ο Σκόκο

Στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και του Γιώργου Γεωργιάδη, έχει στρέψει την προσοχή της η ΑΕΚ. Η Ένωση φέρεται να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, με τον Κάσιο να αποτελεί εναλλακτική λύση, αν δε βρεθεί κάτι καλύτερο. Ο Μανόλο Χιμένεθ εξετάζει μελετάει τους παίκτες που έχουν προταθεί στους «κιτρινόμαυρους» και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβει την οριστική του απόφαση.

Όσον αφορά στο θέμα του Γεωργιάδη, το θετικό για την Ένωση είναι η επιθυμία του παίκτη να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, καθώς γνωρίζει πως στην ΑΕΚ θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο παίκτης του Πανσερραϊκού περιμένει τις επαφές της διοίκησης της ομάδας του με την ΑΕΚ, προκειμένου να μάθει το πότε θα κατηφορίσει στην Αθήνα. Η ΑΕΚ κυνηγάει παράλληλα και την υπόθεση του Απόστολου Βέλλιου, ενώ μελετούνται και άλλες περιπτώσεις νεαρών παικτών από την ελληνική αγορά, όπως οι Σιόβας και Κοντοές.

Από εκεί και πέρα, στην Αθήνα θα βρεθεί ο Ναμπίλ Μπάχα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση. Ο 29χρονος διεθνής Μαροκινός επιθετικός έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την διοίκηση της ΑΕΚ και όπως τόνισε στην εφημερίδα «Εξέδρα» είναι ενθουσιασμένος, που θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Θα λύσω το συμβόλαιό μου με τη Μάλαγα την Πέμπτη. Προτεραιότητά μου είναι η ΑΕΚ. Είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΑΕΚ και τον Μανόλο Χιμένεθ. Αυτός με έπεισε να έρθω στην Αθήνα και να προχωρήσουμε το θέμα της μεταγραφής μου. Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστώ στην ΑΕΚ».

Τέλος, στην αποκάλυψη πως βρέθηκε στο στόχαστρο της Γουίγκαν προχώρησε ο Σανέλ Γιάχιτς. Ο αμυντικός της ΑΕΚ τόνισε στον βοσνιακό Τύπο: «Ρώτησαν για μένα, ενδιαφέρθηκαν για διετές συμβόλαιο, αλλά η ΑΕΚ δεν θέλει να με παραχωρήσει τώρα θα περιμένει στο τέλος της σεζόν. Τις επόμενες ημέρες κάτι μπορεί να γίνει. Θα ήθελα πολύ να παίξω στο αγγλικό πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.