“Μπήκαν” Μελισσάς και Καμαρά

Ο Πασχάλης Μελισσάς και ο Ανρί Καμαρά επέστρεψαν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων του Ατρόμητου.

Τα χέρια του τρίβει από ικανοποίηση ο Γιώργος Δώνης, που είδε τον Πασχάλη Μελισσά και τον Ανρί Καμαρά να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση του Ατρόμητου την Τετάρτη. Ο Έλληνας αμυντικός ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημά του και διεκδικεί την επιστροφή του στην αρχική 11άδα ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (30/1), ενώ σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε και ο Καμαρά που είχε ίωση.

Αντίθετα, συντηρητικό πρόγραμμα, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, ακολούθησε ο Ηλίας Αναστασάκος, που νιώθει πόνους στη μέση. Ο 33χρονος επιθετικός, ο οποίος διανύει περίοδο φόρμας με τρία γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια που ξεκίνησε βασικός, θα προπονηθεί κανονικά την Πέμπτη.

Το πρωί της Τετάρτης οι “κυανόλευκοι” πέρασαν από αιματολογικές εξετάσεις, ενώ το μεσημέρι παρακολούθησαν επιμορφωτικό σεμινάριο από τον Εκπαιδευτή Διαιτησίας 1ης κατηγορίας, Γιάννη Τσαχειλίδη, στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

* Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί ο Πέτρος Καμινιώτης, στον οποίο η περιστεριώτικη ΠΑΕ ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του, ενώ δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στον Ηρακλή Ψαχνών παραχωρήθηκε ο Απόστολος Αργυρός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.