Ευρείας κλίμακας ήττα

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Χάρης Γρηγορίου τα όσα υποστηρίζει η αστυνομία για επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Χάρης Γρηγορίου τα όσα υποστηρίζει η αστυνομία για επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Όπως τόνισε ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ το μόνο που έγινε στο ΟΑΚΑ ήταν μια ευρείας κλίμακας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου και όχι επεισόδια, όπως υποστηρίζει η έκθεση της αστυνομίας.

Η Ένωση απολογήθηκε την Πέμπτη στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, με τον Γρηγορίου να επικαλείται τις μαρτυρίες των περίπου 60 ων που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να καλύψουν το ματς και οι οποίοι δεν αντελήφθησαν κάτι ανάλογο.

Ο Γρηγορίου τόνισε χαρακτηριστικά: «Είχαμε μόνο ευρείας κλίμακα ήττα κι όχι επεισόδια. Ακόμη κι αν έγιναν όλα όσα αναφέρει η αστυνομία, συνέβησαν πολύ μακριά από το γήπεδο και εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη».

Επίσης, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Άκης Τάκης τόνισε: «Δεν υπήρξε επεισόδιο, η αστυνομία εκτόξευσε χημικά χωρίς λόγο. Υπήρξε μόνο λεκτική αποδοκιμασία προς τους αστυνομικούς για τη χρήση των χημικών, ενώ δεν υπήρξε καμία συμπλοκή, καμία φθορά και κανένας τραυματισμός».

Η απόφαση θα γνωστοποιηθεί εντός της ημέρας και η ΑΕΚ κινδυνεύει με τιμωρία μιας ή δυο αγωνιστικών, καθώς επίσης και με χρηματικό πρόστιμο. Η διοίκηση της ΑΕΚ ελπίζει πως η ποινή θα περιοριστεί σε χρηματικό πρόστιμο και πως θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό παρουσία των φιλάθλων της, στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.