Σφακιανάκης: “Βαδίζουμε στο σωστό δρόμο”

Ο Στέλιος Σφακιανάκης ήταν καλεσμένος της εκπομπής "SuperLeague Experts" όπου τόνισε ότι ο Ατρόμητος βαδίζει στο σωστό δρόμο...

Ο Στέλιος Σφακιανάκης ήταν καλεσμένος της εκπομπής “SuperLeague Experts” όπου τόνισε ότι ο Ατρόμητος βαδίζει στο σωστό δρόμο… Ο μέσος της ομάδας του Περιστερίου, αρχικά υποστήριξε ότι για καλύτερο γκολ θα ψήφιζε αυτό του Καπετάνου του Ολυμπιακού Βόλου και για MVP τον συμπαίκτη του Αναστασάκ.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε για… όλους και για όλα. Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξής του:

Για την πολύ καλή πορεία της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές: “Βαδίζουμε σε σωστό δρόμο. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Στην αρχή μας έλειπαν τα αποτελέσματα. Η νίκη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι κομβική. Θα κοιτάμε άλλα πράγματα αν τα καταφέρουμε. Η διαφορά της Ευρώπης από τον υποβιβασμό είναι πολύ μικρή”.

Για το αν είναι υπέρ των Ελλήνων τεχνικών: “Υπάρχουν καλοί Έλληνες τεχνικοί. Όμως δεν τους δείχνουμε εμπιστοσύνη. Στην Ελλάδα είναι ο εύκολος στόχος”.

Για το ποια ομάδα τον έχει εντυπωσιάσει: “Η Καβάλα περισσότερα από όλες. Ο Ολυμπιακός έχει καλά διαστήματα που μπορει να σε “τελειώσει”. Αξια βρίσκεται στην κορυφή”.

Για το ρόλο του προπονητή σε μία ομάδα: “Ο προπονητής είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για να πάει καλά μία ομάδα. Αν πάρει το 100% από τον παίκτη, θα έχει πετύχει. Οι πολλές αλλαγές δεν μου αρέσουν. Το έχω ζήσει και ξέρω πως είναι…”.

Για το Κύπελλο: “Θέλουμε να περάσουμε το Διαγόρα να παίξουμε με τον Ολυμπιακό Βόλου και να παίξουμε στον τελικό. Κάθε παίκτες θέλει να ζήσει κάτι τέτοιο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.