Νάστος:”Είχαμε προετοιμαστεί καλά”

Στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό αλλά και για το καλό πρόσωπο που έχει δείξει μέχρι στιγμής ο Ατρόμητος στο Κύπελλο αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Νάστος.

Στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό αλλά και για το καλό πρόσωπο που έχει δείξει μέχρι στιγμής ο Ατρόμητος στο Κύπελλο αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Νάστος, Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3.  

Για το πως αισθάνεται που ο Ατρόμητος είναι τόσο κοντά στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας:
“Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση και μεγάλη τιμή και για τις δύο ομάδες. Πρώτα από όλα αξίζουν συγχαρητήρια και σε εμάς, γιατί και πέρσι δείξαμε ότι έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα και φέτος συνεχίζουμε αυτή την πορεία. Αλλά και στον Ολυμπιακό Βόλου γιατί είναι νεοφώτιστος, κανείς δεν ήξερε τι θα παρουσιάσει φέτος και είναι άξιος συγχαρητηρίων”.

Για το ποιες είναι οι ομάδες που του έχουν κάνει θετική εντύπωση στην φετινή χρονιά:
“Είναι ο Βόλος, γιατί με έχει ενθουσιάσει η ομάδα του. Επίσης είναι και η Κέρκυρα, αλλά κυρίως  για το ότι αγωνίζονται πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές. Γιαυτό τον λόγο τους βγάζω το καπέλο. Εμπιστεύονται πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές και έχουν κάνει μέχρι στιγμής μια πολύ καλή πορεία και πιστεύω ότι θα συνεχίσουν να παίζουνε καλά και να παίρνουν αποτελέσματα. Πιστεύω όμως ότι και η Καβάλα έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο και δίκαια βρίσκεται εκεί που είναι”.

Για το αν υπήρχε στιγμή που φοβήθηκε τον χθεσινό αγώνα απέναντι στον Πανσερραϊκό:
“Δεν φοβηθήκαμε καθόλου. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και είχαμε προετοιμαστεί καλά αυτή την εβδομάδα. Βέβαια, ήμασταν λίγο κουρασμένοι γιατί είχαμε παίξει μεσοβδόμαδα το παιχνίδι κυπέλλου, αλλά ευτυχώς δεν λειτούργησε αρνητικά. Μπορώ να πω ότι ήμασταν μέτριοι έως καλοί. Ήμασταν όμως πάρα πολύ πειθαρχημένοι και παίξαμε σωστά ώστε να πάρουμε τους βαθμούς που ήταν το πιο σημαντικό για εμάς”.

Για το αν πιστεύει ότι είναι δύσκολο για τον Πανσερραϊκό να μείνει στην κατηγορία:
“Είναι πολύ δύσκολο, ειδικά για τον Πανσερραϊκό αλλά και την Λάρισα που βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα έχει δείξει ότι για να πάρεις βαθμούς πρέπει να φτύσεις αίμα κυριολεκτικά. Δεν είναι όπως τις προηγούμενες χρονιές, όπου έλεγες παίζω στην έδρα μου και μπορώ να το χτυπήσω το παιχνίδι. Πλέον είναι πάρα πολύ δύσκολα όλα τα παιχνίδια. Όλες οι ομάδες είναι κοντά στον υποβιβασμό, οπότε προσέχουν πάρα πολύ και θα είναι δύσκολο. Το θέμα είναι να μην ξεφύγεις. Όσο οι ομάδες είναι κοντά, έχεις περιθώρια, αλλά αν ξεφύγουν οι ομάδες είναι πάρα πολύ δύσκολα”.

Για το εάν ο Ατρόμητος είναι μέσα στον αρχικό σχεδιασμό της χρονιάς:
“Την κοιλιά μας την περάσαμε στον πρώτο γύρο. Θεωρητικά τα πρώτα επτά παιχνίδια ήταν εύκολα και δεν πήραμε τους βαθμούς που θα θέλαμε. Οπότε εκεί πιστεύω ότι κάναμε κοιλιά. Βέβαια αν κοιτάξουμε ότι μένουν ακόμα 11 αγωνιστικές και έχουμε 25 βαθμούς και είμαστε έβδομοι, πιστεύω ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας. Το θέμα, όμως, για να είσαι καλός και ευτυχής για τα αποτελέσματα που παίρνεις, είναι ότι πρέπει να κάνεις κάτι καλύτερο από αυτό που έκανες πέρσι. Οπότε αν σκεφτείς την έβδομη θέση που τερματίσαμε πέρσι, καλό είναι να βγεις ή έβδομος ή έκτος. Πρέπει πάντα να σκέφτεσαι προσγειωμένα, να κάνεις μικρά βήματα και να μην πετάς στα σύννεφα. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα από πέρσι. Είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Γι’ αυτό, το σημαντικό είναι να συνεχίσεις να παίζεις καλά και να κυνηγάς τις νίκες. Έτσι, πιστεύω ότι μέχρι το τέλος εμείς θα τα καταφέρουμε και θα κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρσι”.

Για το αν περίμενε ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα ξεφύγουν βαθμολογικά τόσο γρήγορα:
“Λίγο πολύ ναι, το περίμενα. Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά. Είχε ένα μειονέκτημα γιατί έπαιζε στην Ευρώπη. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ, αλλά έχασε δυνάμεις και στο πρωτάθλημα έμεινε πίσω. Το ίδιο έγινε και με την ΑΕΚ γιατί είχε κάποια σκαμπανεβάσματα και οι άλλοι δύο το εκμεταλλεύτηκαν αυτό, γιαυτό και ξέφυγε η διαφορά”.

Για το αν γίνεται κουβέντα για μεταγραφές στα αποδυτήρια του Ατρόμητου:
“Όχι, και είναι καλό που δεν γίνεται. Είναι σημαντικό να μένουν οι μεταγραφές έξω από αποδυτήρια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, ο προπονητής να κρατάει αποστάσεις σε αυτά τα θέματα. Δεν χρειάζεται να αγχώνει παίκτες για το ποιος θα φύγει και το ποιος θα μείνει. Πρέπει να υπάρχει ηρεμία στα αποδυτήρια και δόξα τω Θεώ στον Ατρόμητο αυτό υπάρχει. Ασχολούνται άλλοι με αυτό το θέμα και γιαυτό η ομάδα είναι τόσο ήρεμη και τόσο καλά αυτή τη στιγμή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.