“Έτσι και αλλιώς θα κερδίζαμε”

Σίγουρος πως η ομάδα του θα έβρισκε τα δίχτυα είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σίγουρος πως η ομάδα του θα έβρισκε τα δίχτυα είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο έμπειρος τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε πως δεν έχει άποψη σχετικά με τη φάση του πέναλτι, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως η προσθήκη του Τζιμπούρ στο ροστερ των “ερυθρόλευκων”  ήταν δική του επιλογή.

“Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που αμύνεται καλά, δέχεται λίγα γκολ όπως δύσκολα βάζει , είναι καλός στην άμυνα. Το γήπεδο ήταν γεμάτο νερό, έπρεπε να προσέξουμε και ήταν εύκολο να συμβεί κάποιο λάθος στην άμυνα”, είπε αρχικά ο Βαλβέρδε. 

Σχετικά με τη φάση του πέναλτι: “Δεν έχω προσωπική άποψη για το πέναλτι, ήμουν μακριά. Παρόλα αυτά όμως πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς σε μια άλλη φάση γιατί τα πέναλτι είναι αμφισβητούμενα συνήθως. Φαινόταν το ματς ότι ήταν δικό μας, είχαμε στηθεί καλά, μπαίναμε καλά στην αντίπαλη περιοχή αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν καλύτερος”.

Για το ότι παρά τη νίκη, οι οπαδοί του Ολυμπιακού θέλουν μεγαλύτερα σκορ: “Ο Αστέρας μας δυσκόλεψε περισσότερο στο δεύτερο μέρος όμως οι πιο καθαρές ευκαιρίες ήταν δικές μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε με την ίδια ένταση, την ίδια δύναμη. Ο Αστέρας πίεσε περισσότερο, είχε ανεβάσει το παιχνίδι του και μας δυσκόλεψε. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο απέξω. Το καλό είναι ότι κερδίζουμε έστω και με ένα γκολ. Θα θέλαμε να κερδίσουμε με περισσότερα γκολ αλλά αρκεί ότι κερδίζουμε. Και αυτό έχει την αξία του γιατί δείχνει ότι η ομάδα ξέρει να αμύνετα”..

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για παίκτες του Αστέρα:
“Δε θα πρέπει να ρωτάτε τον προπονητή για παίκτες που δεν είναι στην ομάδα γιατί μπορεί ο Ολυμπιακός να ενδιαφέρεται για παίκτες αλλά ο προπονητής πρέπει να κοιτάει τους παίκτες που έχει. Μπορεί να είναι καλοί παίκτες, ο Ντεγκρά, ο Φορτούνης, ο Μπαστία και άλλοι αλλά δεν ανήκουν στον Ολυμπιακό”.

Για το αν περιμένει τον Τζιμπούρ, καθώς πιστεύει πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό:
“Τον Τζιμπούρ τον είδα μόνο σε μια προπόνηση, είναι ένας παίκτης που μας ταιριάζει και θα μας βοηθήσει”.

Σεμίνα Χριστοδούλου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.