Ξεχνούν Τούμπα, κοιτάνε μπροστά

Στην Ξάνθη αφήνουν πίσω την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και συνεχίζουν για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League.

Στην Ξάνθη αφήνουν πίσω την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και συνεχίζουν για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League.Η Σαββατιάτικη ήττα με 2-1 από το δικέφαλο μπορεί να μην εκφράζει πραγματικά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές της ακριτικής ομάδας στην Θεσσαλονίκη, όμως στη SKODA ΞΑΝΘΗ είναι αποφασισμένοι να παλέψουν το ίδιο σκληρά και στα επόμενα παιχνίδια προκειμένου να ξαναφέρουν τους βαθμούς της επιτυχίας.
Την Κυριακή το πρωί στο προπονητήριο των Πηγαδίων οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά και οι νεαροί που έπαιξαν στην ομάδα Νέων ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, πραγματοποιώντας και κάποιες ασκήσεις με μπάλα.
Ο Κιμ Τζάγκι, ο Κώστας Φλίσκας, ο Θόδωρος Βασιλακάκης και ο Σπύρος Βάλλας αποκόμισαν κάποιους μικροτραυματισμούς από το παιχνίδι της Τούμπας, χωρίς όμως να έχουν κάτι το ανησυχητικό και σύντομα θα επανέλθουν σε πλήρη αγωνιστική δράση.
Ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος ακολουθεί συντηρητική αποκατάσταση η οποία πάει πολύ καλά και από τη στιγμή που οι εξετάσεις του δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα η επάνοδός του υπολογίζεται σε 10-15 μέρες.
Ματαιώθηκε το φιλικό με τους Πόντιους Ευμοίρου που ήταν προγραμματισμένο για τη Δευτέρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.