Ανώμαλη προσγείωση

Κόπηκε το ρεπό της Δευτέρας για τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι θα δώσουν κανονικά το «παρών» στα Σπάτα.

Κόπηκε το ρεπό της Δευτέρας για τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι θα δώσουν κανονικά το «παρών» στα Σπάτα. Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν εξοργισμένος με την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και επέλεξε να μη δώσει έξτρα ρεπό στους «κιτρινόμαυρους». Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός είχε υποσχεθεί μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, πως αν οι παίκτες του έπαιρναν τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, τότε το ρεπό θα ήταν διήμερο. Μετά το βαρύ 4-0 όμως τα πράγματα άλλαξαν και πλέον, οι παίκτες της Ένωσης δε θα έχουν δεύτερη ημέρα ξεκούρασης αυτή την εβδομάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός θα περιμένει τις επόμενες ημέρες να διαπιστώσει αν μπορεί να υπολογίζει στον Τραϊανό Δέλλα για το ματς της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, απέναντι στην Ξάνθη. Ο βετεράνος αμυντικός έχει υποστεί κάκωση και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από το ΟΑΚΑ και ο Ανέστης Αργυρίου.

Στα μετεγγραφικά, στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το θέμα της απόκτησης του Ματίας Ιγκλέσιας. Η διοίκηση της ΑΕΚ προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με τη Λάρισα για την απόκτηση του Αργεντινού μέσου μέσα στις επόμενες ημέρες, όμως οι «βυσσινί» δε φέρονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν άμεσα τον ποδοσφαιριστή. Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα κλείσει τον παίκτη για το καλοκαίρι. Σε περίπτωση υποβιβασμού της Λάρισας, ο Ιγκλέσιας μένει ελεύθερος και η ΑΕΚ δε θα κληθεί να καταβάλει αποζημίωση στους «βυσσινί».

Παράλληλα, οι περιπτώσεις των Βέλλιου και Γεωργιάδη συνεχίζουν να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για την Ένωση, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ έχει στρέψει την προσοχή του και σε διάφορες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών. Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Ραφίκ Τζιμπούρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.