Φουλάρει για Γεωργιάδη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προσπάθεια της ΑΕΚ για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προσπάθεια της ΑΕΚ για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη. Η Ένωση ετοιμάζει πρόταση ύψους 500 χιλιάδων ευρώ προς τη διοίκηση του Πανσερραϊκού, η οποία θα συμπεριλαμβάνει και την παραχώρηση ενός ποδοσφαιριστή, ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει καλή άποψη για τον διεθνή μεσοεπιθετικό των «λιονταριών» και πιστεύει πως μπορεί να δώσει λύσεις στα άκρα της επίθεσης της Ένωσης. Η διοίκηση της ομάδας των Σερρών φαίνεται έτοιμη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα η συγκεκριμένη μετεγγραφή.

Όσον αφορά στον Απόστολο Βέλλιο, το συγκεκριμένο θέμα δεν εγκαταλείπεται. Η διοίκηση της ΑΕΚ προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με τον Έλληνα επιθετικό, προκειμένου να πιέσει την πλευρά του Ηρακλή να δώσει την συγκατάθεσή του για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Η Μπολόνια έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη και αυτό περιπλέκει τα πράγματα, καθώς και ο παίκτης θέλει να μετακομίσει στην Ιταλία.

Όσον αφορά στον Ραφίκ Τζιμπούρ, οι ιθύνοντες της Ένωσης κάνουν λόγο για ανήθικη συμπεριφορά του Αλγερινού επιθετικού. Όπως τονίζουν οι «κιτρινόμαυροι» το επεισόδιο με τον Μανόλο Χιμένεθ ήταν σκηνοθετημένο από τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, καθώς προσπαθούσε να μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.