Πήρε Σακάτα και Περέιρα ο Αρης

Παίκτης του Αρη είναι από την Πέμπτη ο Νταισούκε Σακάτα και ο Ντανίλο Περέιρα

Την Τετάρτη ο Αρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο και μία μέρα αργότερα αγόρασε τα δικαιώματα του 28χρονου επιθετικού, Νταισούκε Σακάτα. Ο διεθνής Ιάπωνας από το 2001 φορούσε τη φανέλα της Γιοκοχάμα Μαρίνος, έχοντας 323 συμμετοχές με το σύλλογο της χώρας του, ενώ έχει σκοράρει 79 φορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Ιάπωνα επιθετικού Νταϊσούκε Σακάτα. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 16 Ιανουαρίου του 1983, έχει ύψος 1.73 και βάρος 70 κιλά. Μέχρι και σήμερα αγωνίζονταν στη μόνιμη πρωταθλήτρια Ιαπωνίας, τους Γιοκοχάμα Μαρίνος, καταγράφοντας 323 συμμετοχές, έχοντας πετύχει 79 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο 1,5 χρόνο»

Αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων, ο Σακάτα, δήλωσε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή στον Αρη. Θέλω να εκπροσωπήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χώρα μου στην Ελλάδα και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι το ιαπωνικό ποδόσφαιρο δεν είναι γνωστό στην Ελλάδα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα δείξω στον κόσμο του Αρη ότι μπορώ να βοηθήσω στις υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη»    

Πήρε και Περέιρα

Ο Αρης ανακοίνωσε την Πέμπτη και  την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού από την Πάρμα, του Πορτογάλου μέσου Ντανίλο Περέιρα. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου του 1991, έχει ύψος 1.87 και είναι 70 κιλά.  Ξεκίνησε την καριέρα του από την Πορτογαλική Εστορίλ σε πολύ μικρή ηλικία και έπαιξε για 5 χρόνια πριν σε ηλικία 17 χρονών μετακομίσει στην Μπενφίκα. Στη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα είχε 66 συμμετοχές και 10 γκολ.

Το καλοκαίρι τον απέκτησε η Πάρμα από την οποία δόθηκε δανεικός στον Αρη μέχρι το καλοκαίρι και με την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας του με τον σύλλογο. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας και σήμερα αποτελεί βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας U19. O νέος ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ θα αγωνίζεται με το νούμερο 26.

Αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων ο Ντανίλο Περέιρα μιλώντας στο arisfc.gr σημείωσε: «Είναι θετικό για μένα  ότι έρχομαι σε μία ομάδα όπως ο Αρης. Θέλω να αποδείξω την αξία μου και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Έχω πολύ όρεξη για δουλειά και μεγάλη διάθεση και θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που  μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω σε μία ομάδα όπως ο Αρης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.