Κόντης: «Δεν αλλάζει η φιλοσοφία μας»

Δεν πρόκειται να αλλάξει η φιλοσοφία του Άρη, παρά τη φυγή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, σύμφωνα με τον Γιάννη Κόντη.

Δεν πρόκειται να αλλάξει η φιλοσοφία του Άρη, παρά τη φυγή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, σύμφωνα με τον Γιάννη Κόντη. Ο εκτελεστικός διευθυντής των «κίτρινων» τόνισε πως ο νέος προπονητής που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα έχει την ίδια φιλοσοφία με την ομάδα. Επίσης, αναφέρθηκε και στις μετεγγραφικές κινήσεις του Άρη. Ο Κόντης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra Fm». Αναλυτικά δήλωσε:

Αρχικά, ο Κόντης δήλωσε: «Όπως μας είπε θεωρούσε ότι η ομάδα χρειαζόταν ένα σοκ και το μοναδικό που μπορούσε να γίνει ήταν να φύγω αυτός. Είπε και σε συνέντευξή του σήμερα στην εφημερίδα Goal  ότι είχε καλή συνεργασία στον Άρη και δεν υπήρχε θέμα μεταγραφών. Εάν σκεφτόταν κάτι άλλο και τον δούμε σε κάποια άλλη ομάδα, δεν το ξέρω».

Για τον διάδοχο του Κούπερ: «Επειδή μας έπιασε εξ απήνης, δεν ήμασταν προετοιμασμένοι. Μεσούσης περιόδου δύσκολα θα βρούμε έναν προπονητή όπως τον θέλουμε. Να έχουμε την ίδια φιλοσοφία, για καλό ποδόσφαιρο και ανταγωνιστικό. Έναν προπονητή που να μπορεί να διαχειριστή την καλή σχολή ποδοσφαιριστών που έχει ο Άρης τα τελευταία χρόνια. Τη σχολή ποδοσφαίρου για το καλό ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίζουμε».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του Άρη: «Θα ενισχυθεί η ομάδα με 2-3 παίκτες ακόμη. Ήδη έχουμε φέρει τον Ντανίλο από την Πάρμα. Βασικό στέλεχος της Εθνικής Πορτογαλίας κάτω των 21, έτοιμος για ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Θα έρθουν και άλλοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.