Καστίγιο: «Ήρθα σε μεγάλη ομάδα»

Ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Νέρι Καστίγιο κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Νέρι Καστίγιο κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη. Ο διεθνής Μεξικανός παίκτης τόνισε πως είναι χαρούμενος που θα αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Επίσης, δήλωσε πως θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά, ο Καστίγιο τόνισε κατά την άφιξή του: «Είμαι χαρούμενος που θα παίξω για μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης. Περίμενα αρκετό καιρό αυτή την ημέρα, από τότε που συζητούσα με την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και τελείωσε θετικά το θέμα. Θέλω να ξεκινήσω άμεσες προπονήσεις με τον Άρη, προκειμένου να είμαι έτοιμος».

Στην συνέχεια μίλησε και για τη φυγή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ: «Πληροφορήθηκα την φυγή του Κούπερ, όμως μόλις έφτασα και δεν ξέρω λεπτομέρειες. Σίγουρα είναι άσχημα να φεύγει από τον Άρη ένας τόσο μεγάλος προπονητής».

Επίσης, τόνισε για το πότε θα είναι έτοιμος: «Πριν έρθω εδώ μίλησα με τη διοίκηση του Άρη και τους τόνισα πως θα χρειαστώ προπονήσεις για να είμαι έτοιμος. Στην Αμερική το πρωτάθλημα είχε τελειώσει και ήμασταν σε διακοπές. Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσω να είμαι σύντομα έτοιμος. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να παίξω με τον ΠΑΟΚ, όμως γνωρίζει τι σημαίνει για την ομάδα μας αυτή η αναμέτρηση και θα προσπαθήσω να είμαι εκεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.