“Λύμπε”: “Η ΑΕΚ είναι η οικογένειά μου”

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν ξεχνά το πράσινο παρελθόν του αλλά χαίρεται τα χρόνια του στην ΑΕΚ

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν ξεχνά το πράσινο παρελθόν του αλλά χαίρεται τα χρόνια του στην ΑΕΚ. «Στον Παναθηναϊκό ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά, πέρασα πολύ όμορφα εφτά χρόνια. Κρατάω μόνο τα θετικά, αλλά πλέον για εμένα η ΑΕΚ είναι η οικογένειά μου και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτή» είπε.

Ο «Λύμπε» απέδωσε τη νίκη της ΑΕΚ “στη συγκέντρωση όλων των παικτών από το πρώτο λεπτό. Όλα λειτούργησαν καλά για εμάς. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου ήταν μια δίκαιη νίκη” τόνισε.

Αναφερόμενος στη βελτίωση της ΑΕΚ, είπε πως “σιγά, σιγά αποκτάμε ποδοσφαιρική ταυτότητα, αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις. Θέλει χρόνο με τον νέο προπονητή, όπως χρειάζεται και ο Παναθηναϊκός με τον κύριο Φερέιρα. Έχουμε μία ταυτότητα και με την ποιότητα, που διαθέτουμε, κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Ο Παναγιώτης Λαγός πρόσθεσε από την πλευρά του: “Θεωρώ ότι παίξαμε πιο μυαλωμένα. Δεν παίξαμε το φανταστικό ποδόσφαιρο, απλά ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και πήραμε το αποτέλεσμα. Όταν η ομάδα είναι συγκεντρωμένη μπορεί να κάνει αυτό που μπορεί. Σημασία έχει το αποτέλεσμα».

Ο Λαγός αποκάλυψε το κίνητρο που έχει η ΑΕΚ. «Σίγουρα μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, αν κερδίσουμε το Κύπελλο θα είναι κάτι καλό για εμάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε, θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε μείνει εκτός Ευρώπης, ουσιαστικά και εκτός πρωταθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.