Συνέχεια στο αήττητο σερί

Να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί του 2011 θέλει ο Παναθηναϊκός, στο ματς με την ΑΕΚ. Ο προϋπολογισμός του 2011

Να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί του 2011 θέλει ο Παναθηναϊκός, στο ματς με την ΑΕΚ. Οι «πράσινο» προέρχονται από τρεις σερί νίκες στη νέα χρονιά, απέναντι σε Ξάνθη, Άρη και Καβάλα και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης, για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σίντνεϊ Γκοβού, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, ενώ ετοιμάζει και αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Το 4-3-3 θα διατηρηθεί και σε αυτή την αναμέτρηση, με τον Καρνέζη να αγωνίζεται κάτω από τα δοκάρια και τους Καντέ και Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας. Οι Βύντρα και Σπυρόπουλος θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας, ενώ οι Σιμάο, Μαρίνος και Νίνης θα είναι οι τρεις στη μεσαία γραμμή. Οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι Λέτο στα αριστερά, Χριστοδουλόπουλος στα δεξιά και Σισέ στην επίθεση. Στις σκέψεις του Πορτογάλου βρίσκεται και το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Καραγκούνη αντί του Νίνη στη μεσαία γραμμή.

Από εκεί και η Γκρέμιο θα προσπαθήσει τις επόμενες ημέρες να ολοκληρώσει τις μετεγγραφές των Γκάμπριελ και Ζιλμπέρτο Σίλβα. Η υπόθεση του πρώτου μοιάζει ευκολότερη, καθώς ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τους «πράσινους», ενώ δεν υπάρχει αρνητικό κλίμα και για τον έμπειρο μέσο. Αν ο Ζιλμπέρτο έρθει σε συμφωνία με τη βραζιλιάνικη ομάδα, τότε θα υπάρξουν σκέψεις για την παραχώρησή του. Τέλος, ο Δημήτρης Γόντικας είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού την Πέμπτη, στο ΔΣ της «πράσινης» ΠΑΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.