Ζήνδρος και Τζιφόπουλος μιλούν για Κούπερ

Στην παραίτηση του Εκτορ Ραούλ Κούπερ από τον Αρη αναφέρονται, μιλώντας στο Novasports.gr οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου Γιώργος Ζήνδρος και Γιάννης Τζιφόπουλος.

Στην παραίτηση του Εκτορ Ραούλ Κούπερ από τον Αρη αναφέρονται, μιλώντας στο Novasports.gr οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου Γιώργος Ζήνδρος και Γιάννης Τζιφόπουλος οι οποίοι συμφωνούν πως πάνω απ΄ όλα είναι ο Αρης και όχι τα πρόσωπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Ζήνδρος: « Στο άκουσμα της είδησης της παραίτησης του κ. Κούπερ σίγουρα ξαφνιάστηκα! Απ΄ αυτά που έχω πληροφορηθεί πιστεύω πως τα αίτια είναι βαθύτερα, αλλά δεν μπορώ να τα γνωρίζω. Όπως και να΄ χει το πράγμα ο Αρης επιβάλλεται να συνεχίσει γιατί ο Αρης είναι πάνω από τα πρόσωπα. Αρης υπήρχε και πριν τον Κούπερ και φυσικά θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά απ΄ αυτόν. Πιστεύω πως η επόμενη μέρα έχει αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη σημασία και η μάχη που θα δώσει η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη πρέπει να είναι στο μυαλό όλων. Από τον Κούπερ κρατάμε την προσωπικότητά του και τα όσα έδωσε στην ομάδα όλο αυτό το χρονικό διάστημα που κάθισε στον πάγκο της. Νομίζω πως το καλύτερο για τον Αρη θα ήταν να συνεχίσει με έλληνα προπονητή στο υπόλοιπο της σεζόν, καθώς δεν υπάρχει ο χρόνος για την προσαρμογή ενός ξένου, χωρίς παραστάσεις από τη Θεσσαλονίκη».

Τζιφόπουλος: «Μεγάλη έκπληξη η φυγή του Κούπερ, όμως ο Αρης είναι Αρης και πρέπει να συνεχίσει. Δεν είμαι μέσα στην ομάδα για να γνωρίζω τα ακριβή αίτια, αλλά είτε τα μάθουμε, είτε όχι, αυτό που μετράει είναι ότι δεν συνεχίζει στο σύλλογο. Θα πρέπει να κρατήσουμε τη σοβαρότητα την οποία έδωσε και το στυλ που απέκτησε ο Αρης στην Ευρώπη. Ήταν μεγάλη υπόθεση για την ομάδα μας που ένας τέτοιος προπονητής κάθισε στον πάγκο της. Συνεχίζουμε, υπάρχει την Κυριακή παιχνίδι και εκεί πρέπει να επικεντρώσουν άπαντες την προσοχή τους. Ξέρω ότι υπάρχει στενοχώρια στον κόσμο, όμως επαναλαμβάνω ότι δεν πρέπει να στεκόμαστε στα πρόσωπα. Τον ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!»

Παναγιώτης  Στεφάνου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.