“Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια”

Στη μέχρι τώρα πορεία της Ξάνθης, αλλά και στα επόμενα τρία δύσκολα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο site της SKODA ο 28χρονος Ελβετός Κιμ Τζάγκι.

Στη μέχρι τώρα πορεία της Ξάνθης, αλλά και στα επόμενα τρία δύσκολα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο site της SKODA ο 28χρονος Ελβετός Κιμ Τζάγκι.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Μετά τα συνεχόμενα «διπλά» η ξανθιώτικη ομάδα χάνει πόντους στην έδρα της. Με Καβάλα, Παναθηναϊκό και Εργοτέλη ήρθε μόλις ένας βαθμός…
Ναι έτσι είναι. Δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Ίσως να είχαμε και πίεση από το γεγονός ότι έπρεπε να κερδίσουμε για να ανέβουμε ψηλότερα στη βαθμολογία. Τώρα όμως πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια και σε κάθε αναμέτρηση να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Όσο περνά ο καιρός πάντως η ομάδα γίνεται καλύτερη.
Πως θα χαρακτήριζες το παιχνίδι με τον Εργοτέλη;
Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Δυστυχώς όμως δεν είχαμε ρυθμό και ήμασταν κάπως νευρικοί. Οι νίκες εκτός έδρας δεν έγιναν… «διπλές» και με τις εντός έδρας επιτυχίες. Γενικά από μία ευκαιρία κρίθηκε το παιχνίδι. Αν σκοράραμε με τον Μαρσελίνιο δύο λεπτά πριν το γκολ ίσως όλα να ήταν διαφορετικά. Ή με τον Μπούγκα στο ξεκίνημα της επανάληψης. Δεν μπορείς όμως να κατηγορήσεις κανέναν. Εμείς προσπαθήσαμε να σκοράρουμε αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Ακολουθούν τρία δύσκολα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Η SKODA ΞΑΝΘΗ τι μπορεί να καταφέρει σ’ αυτές τις αναμετρήσεις;
Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, οπότε αυτό νομίζω ότι θα είναι και το αβαντάζ μας. Θεωρώ πως μπορούμε να συνεχίσουμε το σερί μας εκτός έδρας αρχικά, όντας συγκεντρωμένοι όπως στα προηγούμενα. Πάντα σε τέτοια παιχνίδια τα πρώτα λεπτά είναι κρίσιμα. Αν δεν δεχθούμε γκολ νωρίς τότε θα έχουμε τις πιθανότητές μας για κάτι καλό.
Δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα και την ξανθιώτικη ΠΑΕ. Ήδη συμπλήρωσες 40 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Οι εντυπώσεις σου για το ελληνικό πρωτάθλημα ποιες είναι;
Υπάρχουν και καλοί παίκτες και καλές ομάδες. Όλες εκτός από τις δύο που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις θεωρώ πως είναι στα ίδια επίπεδα. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον καθένα. Κάθε χρόνο παρατηρώ πως το επίπεδο ανεβαίνει.
Αναφορικά με τις 40 μου συμμετοχές σίγουρα είναι κάτι ενθαρρυντικό για μένα. Θα συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα όποτε μου ζητηθεί από τους προπονητές μου.
Τζόρνταν Στιούαρτ, Νίκος Τσουμάνης και Κιμ Τζάγκι. Τρεις παίκτες που αγωνίζεστε στο αριστερό άκρο της άμυνας. Πως κρίνεις τον ανταγωνισμό μεταξύ σας;
Πάντα κάνει καλό ο ανταγωνισμός. Δεν είμαστε μόνο εμείς αλλά όλοι στην ομάδα που προσπαθούμε κάθε μέρα στις προπονήσεις. Όλοι θέλουν να παίξουν στα παιχνίδια. Και για να γίνει αυτό πρέπει να μάχεσαι κάθε μέρα.
Είσαι 28 χρονών. Οι δικές σου φιλοδοξίες ποιες είναι;
Θέλω να τελειώσω καλά τη σαιζόν με την SKODA ΞΑΝΘΗ, χωρίς τραυματισμούς. Είναι σημαντικό η ομάδα να πάει καλά και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.
Υπάρχει κάποια στιγμή ιδιαίτερη για σένα στην SKODA ΞΑΝΘΗ;
Σίγουρα οι στιγμές της τελευταίας αγωνιστικής της περσινή σαιζόν θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στο μυαλό μου. Καταφέραμε να πετύχουμε την παραμονή κι όλοι ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν. Ελπίζω φέτος να γραφτεί η πιο ιδιαίτερη στιγμή μου στην SKODA ΞΑΝΘΗ με την κατάληψη μιας ψηλής βαθμολογικής θέσης.
Θα ήθελα ένα σχόλιο για τη ζωή στην πόλη της Ξάνθης…
Ο κόσμος είναι πολύ καλός. Όλοι είναι ιδιαίτερα φιλικοί σ’ αυτή τη μικρή και ήσυχη πόλη. Είναι μία ιδανική πόλη για έναν ποδοσφαιριστή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.