Στροφή σε Μπίλιτς

Ο Αρης μετά την απώλεια των Καλίντσκι και Εντού, ρίχνει το βάρος του για την απόκτηση του 31χρονου Κροάτη, Μάτε Μπίλιτς.

Η δυστοκία που παρατηρείται στα μεταγραφικά ζητήματα του Αρη, αναγκάζουν τους ανθρώπους της ομάδας να κινηθούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, προκειμένου να μη χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος. Οι χαμένες περιπτώσεις των Καλίντσκι και Εντού αντικατοπτρίζουν απόλυτα την αναγκαιότητα που υπάρχει να στραφούν οι «κιτρινόμαυροι» σε ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα είχαν στο. περίμενε. Όπως για παράδειγμα ο Κροάτης φορ, Μάτε Μπίλιτς ο οποίος αγωνίζεται στη Σπόρτιγκ Χιχόν, ομάδα προέλευσης και του πρώτου και μοναδικού εως τώρα αποκτήματος, Κρίστιαν Πορτίγια. Χιχόν και Αρης συζητούν για δανεισμό του εν λόγω 31χρονου παίκτη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Στα «συν» του Μπίλιτς είναι πως θα βρει στην ομάδα τον συμπατριώτη του Ντάνιελ Τσέζαρεκ, κάτι που σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής, πράγμα πολύ σημαντικό για τούτη την περίοδο.

Παίκτης του Αρη θα πρέπει να θεωρείται εξάλλου ο νεαρός Ντανίλο Περέϊρα, 19χρονος  χαφ, από τη Γουϊνέα με πορτογαλικό διαβατήριο. Θα έρθει ως δανεικός από την Πάρμα όπου παραχωρήθηκε πριν από λίγες ημέρες επίσης ως δανεικός ο Τόνι Κάλβο.

Σε ότι αφορά τον Νέρι Καστίγιο, σχεδόν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία, όμως επίσημη ανακοίνωση μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει, επομένως το θέμα παραμένει σε εκκρεμότητα.

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία
Κούπερ και παίκτες ολοκληρώνουν σιγά- σιγά την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Αργεντίνος τεχνικός μπορεί, πλέον, να υπολογίζει κανονικά και στον Ρονάλντο Γκιάρο ο οποίος μετέχει στο πρόγραμμα. Ατομικό ακολούθησε ο Σάκης Πρίττας, ενώ ο Σέρχιο Κόκε ξεκίνησε τρέξιμο. Απόντες ήταν οι διεθνείς Ρουίζ, Κατίδης και Μπουγαϊδης. Την Παρασκευή οι παίκτες θα προπονηθούν το πρωί και ακολούθως ο Κούπερ θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από τους αγώνες.

* Με συνολικό πρόστιμο 5500 ευρώ τιμωρήθηκε από την πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ η ΠΑΕ Αρης για τη συμπεριφορά των οπαδών της στα εντός έδρας παιχνίδια με Ξάνθη και Καβάλα. 

Παναγιώτης  Στεφάνου        


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.