Πρώτος ο Αρης για το 2010!

Σύμφωνα με την Διεθνή Ομοσπονδία Στατιστικής και Ιστορίας του ποδοσφαίρου, οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης ήταν η κορυφαία ελληνική ομάδα για τη χρονιά που έφυγε

Μια ιδιότυπη και εντυπωσιακή πρωτιά κατάφερε να αποσπάσει ο Αρης με τη δύση του 2010. Σύμφωνα με την Διεθνή Ομοσπονδία Στατιστικής και Ιστορίας του ποδοσφαίρου, οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης ήταν η κορυφαία ελληνική ομάδα για τη χρονιά που έφυγε, συγκεντρώνοντας 148,5 βαθμούς και τερματίζοντας συνολικά στην 60η θέση στο σύνολο των ομάδων του πλανήτη!

Αναμφίβολα μια μοναδική διάκριση για τον Αρη ο οποίος έφτασε σε αυτή τη θέση εξαιτίας της πορείας του στο Europa League. Η βαθμολογία αφορά την περίοδο 1 Ιανουαρίου εώς 31 Δεκεμβρίου 2010 και είναι χαρακτηριστικό πως μετά τον Αρη ακολούθησαν από πλευράς Ελλάδας ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός.    
Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο με μια πρωϊνή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του Εκτορ Ραουλ Κούπερ ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο. Κανονικά πήρε μέρος ο Ρονάλντο Γκιάρο, βάζοντας υποψηφιότητα για την ενδεκάδα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πρίττας και Κόκε. Απόντες ήταν οι διεθνής Ρουϊζ, Κατίδης, Μπουγαϊδης.

Σε μεταγραφικό επίπεδο ουδεμία εξέλιξη σημειώθηκε στο πολύκροτο, πλέον, θέμα της απόκτησης του Νέρι Καστίγιο. Οι πληροφορίες πάντως που έρχονται και από τις δύο πλευρές (παίκτη και ομάδας) κάνουν λόγο για λεπτομέρειες που απομένουν πριν τη συμφωνία και μάλιστα για διάστημα 1,5 έτους.

Στασιμότητα και στη περίπτωση του Φρανθίσκο Χαβίτο, ενώ στο ακουστικό του περιμένει ο Εντζο Καλίντσκι, περιμένοντας να λυθεί το πρόβλημα με την Κίλμες για να πετάξει στη Θεσσαλονίκη. Το ίδιο ισχύει και για τον Εντού (με την Ιντερνασιοναλ) που είναι ο εκλεκτός του Κούπερ για τη γραμμή κρούσης της ομάδας.  Η Πέμπτη χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη ημέρα για τα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν τον Αρη.

*Το νούμερο 18 διάλεξε ο Κρίστιαν Πορτίγια και με αυτό θα αγωνίζεται στη θητεία του στον Αρη.

*Την Παρασκευή στις 14:00 θα μιλήσει ο Εκτορ Ραουλ Κούπερ στους εκπροσώπους του τύπου σε μια συνέντευξη που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα ερωτηθεί για τα μεταγραφικά, για το θέμα Χαβίτο, αλλά και για το δικό του συμβόλαιο.

Παναγιώτης  Στεφάνου    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.